Mô tả công việc
• Responsible for the Kitchen outlet, ensure a smooth and profitable operation
• Maintain and develop the hotel’s cuisine concepts and standards in preparation and presentation to ensure a consistent quality culinary offering to guests
• Monitor and direct the daily operation to ensure the hygiene and safety criteria are followed and exercised in working area.
• Understand the business forecast thus conduct wisely management in manning and operation.
• Systemize the managerial process through a proper summary, checklist, logbook and record for follow up.
• Manage list of goods and stock available close with current operation
• Conduct a preventative maintenance plan on a periodic basis as required.
• Ensure all the stars following the hotel’s regulations and policies correctly.
• Promote positive inter-department relations through a concrete communication and cooperation.
• Perform other tasks as required by the department’s senior managers.
• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.
• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.
• Perform other administrative documentation as requested
• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.
• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management.
Quyền lợi được hưởng
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- Dynamic, professional & open-minded working environment
- Joining training courses
- Competitive salary, benefits and bonus
- Supporting shift meals at star canteen
Yêu cầu công việc
• At least 4-5 years of working experience in professional culinary operation, hospitality background is preferred.
• Good inter-personality and creative skills
• English communication skill and computer skill are preferred
Yêu cầu hồ sơ
Số điện thoại: 0254 625 7272
Nhan Phat Investment Co., Ltd là đơn vị tiên phong áp dụng mô hình chuỗi nhà hàng tại Việt Nam. Chúng tôi đang tìm thành viên đủ tâm, tầm, trí để không ngừng mở rộng chuỗi nhà hàng và nhãn hàng.
Tầm Nhìn 2025 :Trở thành tập đoàn ẩm thực lớn nhất Thành Phố Hồ Chí Minh.
Chúng tôi luôn tạo mọi điều kiện để CBNV phát huy hết khả năng của mình và khuyến khích học hỏi, trau dồi kiến thức nhằm đảm nhận những trọng trách cao hơn để có thể cống hiến gắn bó lâu dài với Công Ty. Trong tập thể, tất cả mọi nhân viên luôn được tôn trọng, lắng nghe và chia sẻ. Mọi nỗ lực và thành quả của các bạn đều được chúng tôi ghi nhận và khen thưởng công bằng. Mỗi nhân viên đều là một mắc xích quan trọng đóng góp vào thành công chung dù ở bất cứ phòng ban, bộ phận nào.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Party
- Tình nguyện
Lịch sử thành lập
- Được thành lập từ năm 2020
Mission
- Tầm nhìn của chúng tôi là trở thành lựa chọn hàng đầu của Việt Nam về dịch vụ nhà hàng, khách sạn