Việc làm KHÓI RESTAURANT

Tìm thấy 11 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH KHÓI RESTAURANT
F&B Attendant (Nhân Viên Phục Vụ)
KHÓI RESTAURANT
40 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 1
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 23/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 26/09/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 3
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Cầu Giấy - Hà Nội

Mô tả công việc

Primary Responsibilities

Operation

• Be familiar with all menu items, their garnishes, contents and preparation methods; relay the information to guests in a polite and concise way when requested

• Greet and briefly converse with guests in room while delivering trolleys/meals

• Set up table and serve food from trolley in accordance to departmental standards and procedures

• Uncover and present food to ensure that all items are correctly received

• Answer enquiries with regards to room service and responds to requests for additional F&B services

• Up-sell and promote food and beverage offers at every available opportunity

• Collect and neatly stack dirty dishes on trolley, table, or tray and remove from rooms or retrieve from hall outside of rooms

• Break down trays and trolleys at stewarding area

• Clean work station including room service trolleys, hot boxes and room service shelves. Maintain department’s service and storage areas in a clean and tidy condition

• Ensure that work station is stocked with appropriate condiments at all times

• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

• Report guests feedbacks, complaints or other irregularities to management and follow up if necessary

• Handle cash following established and proper Accounting procedures

• Assist other Food & Beverage outlets with their operations during peak times or when required

Other Responsibilities

• Maintain complete knowledge of all F&B services, contents & preparation methods, outlets and hotel services/features

• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures

• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management

• Report for duty on time wearing clean and complete uniform at all times

• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times

• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management of the Hotel

him/

Main Complexity/Critical issues in the Job

• Respond professionally, politely, and efficiently to extraordinary requests and complaints from guests.


Quyền lợi được hưởng

- Employee benefit card offering discounted rates at Accor hotels worldwide.
- Develop your talent through Accor’s learning programs.
- Opportunity to grow within your property and across the world!
- Ability to contribute to the community and make a difference through our Corporate Social Responsibility and Environmental, Social, and Governance (ESG) activities.

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Secondary / High school education

• Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage

• Good reading, writing and oral proficiency in English language

• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage

• No experience is required


Competencies

• Good communication and customer contact skills

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Self-motivated and energetic

• Must be well-presented and professionally groomed at all times

• Perform any other duties, which may be assigned by the management from time to time.

Yêu cầu hồ sơ

For enquiries, email nhi.phamnguyenhai(a còng)accor.com (Ms. Nhi - T&C Coordinator) or minh.do(a còng)accor.com (Assistant T&C Manager)

Khu vực
Báo cáo
CÔNG TY TNHH KHÓI RESTAURANT
KHÓI RESTAURANT Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 67 Trần Hưng Đạo, Phường Trần Hưng Đạo, Quận Hoàn Kiếm

Tọa lạc trên Trần Hưng Đạo, một trong những con đường lịch sử và quyến rũ ở Hà Nội, KHÓI là hiện thân của trải nghiệm bếp nướng đốt củi thông qua căn bếp mở rộng rãi ở tầng một đồng thời đảm bảo bầu không khí phấn khởi của khu vực ăn uống trên tầng hai.

KHÓI mang đến trải nghiệm toàn diện, đánh thức mọi giác quan, từ góc nhìn căn bếp mở ấm áp khi những đầu bếp khéo léo đang làm việc cho đến mùi hương gỗ thấm vào xiên và thịt khô đọng lại rất lâu.

Những nghề phổ biến tại KHÓI RESTAURANT

Bạn làm việc tại KHÓI RESTAURANT? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo KHÓI RESTAURANT

KHÓI RESTAURANT

Click để đánh giá