Việc làm KIM HÀ VIỆT

Cập nhật 26/09/2024 12:27
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH KIM HÀ VIỆT
[SOKO SAIGON] HEAD CHEF
KIM HÀ VIỆT
51 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
Hết hạn ứng tuyển
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 19/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/09/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Tasks in the pre-opening phase

Key 1: Build a strong kitchen team:

  • Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
  • Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
  • Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
  • Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees

Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:

  • Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
  • Propose a list of OS&E of kitchen equipment
  • Responsible to control equipment, and material received from suppliers

Key 3: Menu development

  • Suggest menu following restaurant concept
  • Create a seasonal menu, a special menu for a private party

Task on the opening phase

Responsibilities

  • Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
  • Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
  • Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
  • Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
  • Operate kitchen equipments
  • Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
  • Prepare ingredients and oversee food preparation
  • Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
  • Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
  • Provide training for new kitchen staff

Quyền lợi được hưởng

  • Full benefit according to the provision of Law and State
  • Competitive Salary
  • Service charge
  • Team building, Staff party Discount for staff members
  • Slip shift allowance
  • ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday

Yêu cầu công việc

Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods

Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew

Leadership skills and confidence in training the kitchen crew

Organized with a keen eye for detail

Passionate about providing exceptional standards of service

A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.

Yêu cầu hồ sơ

Email your CV/Portfolio to: recruitment(at)sokogroupvn.com
Khu vực
Báo cáo
CÔNG TY TNHH KIM HÀ VIỆT
KIM HÀ VIỆT Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
292 Hùng Vương, Phường 12, Quận 5, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

CÔNG TY TNHH KIM HÀ VIỆT
Từ khi thành lập đến nay, Kim Hà Việt đã trở thành một trong những công ty kinh doanh đường thực phẩm hàng đầu Việt Nam. Trong nhiều năm qua, công ty đã tham gia kinh doanh và phân phối các mặt hàng đường, các sản phẩm nông nghiệp và thực phẩm công nghệ khác. Ưu thế cạnh tranh của Kim Hà Việt là dịch vụ cung ứng, tài chính và kinh doanh hấp dẫn. Với mạng lưới phân phối rộng khắp, dây chuyền sản xuất hiện đại đạt tiêu chuẩn quốc tế, các sản phẩm của công ty luôn đáp ứng nhu cầu ngày càng tăng của người tiêu dùng. Hiện nay, công ty đang ngày càng mở rộng sản xuất cũng như quy mô hoạt động, hướng tới trở thành một trong những doanh nghiệp đi đầu trong ngành nông lâm sản

Những nghề phổ biến tại KIM HÀ VIỆT

Bạn làm việc tại KIM HÀ VIỆT? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo KIM HÀ VIỆT

KIM HÀ VIỆT

Click để đánh giá