Mô tả công việc
Main responsibilities:
- Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
- Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
- Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
- Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
- Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive Service charge & Salary
- Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
- Accidental insurance (24/24) and Social insurance
- 02 days off per week
- Provided uniform, Duty meal and Transportation
- Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Yêu cầu công việc
Main requirements:
- Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
- Solid knowledge in Halal menu design.
- Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
- Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
- Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
- Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Yêu cầu hồ sơ
Tái hiện một cuộc sống làng quê trong bối cảnh văn hóa chân thật và thiên nhiên tuyệt đẹp. Thiết lập một chuẩn mực cho du lịch tại Việt Nam và mang lại một trải nghiệm văn hóa đậm chất Việt đến cho du khách bốn phương tại Jiva Resort
Chào mừng đến với Jiva Hoa Lu Retreat !
Mở ra cánh cửa diệu kỳ để khám phá một thời vàng son của dân tộc, nơi cậu bé Đinh Bộ Lĩnh trở thành một trong những vị vua xuất sắc của lịch sử Việt Nam. Đặt chân đến nơi đây, bạn không đơn thuần chỉ là một vị khách ghé qua trong thoáng chốc. Hãy để chúng tôi cùng bạn khởi đầu hành trình tìm về một miền lịch sử oai hùng được ấp ôm giữa muôn trùng sông núi. Đắm chìm vào các câu chuyện, những áng văn thơ về cố đô Hoa Lư, hoà mình vào cuộc sống làng quê bình dị, và thưởng thức những đặc sản chuẩn vị Việt.