Tìm thấy 31 việc làm đang tuyển dụng
Executive Chef
Nhà hàng Côn sơn
130 việc làm
6 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển:
09/10/2024
Hạn nộp hồ sơ:
30/11/2024
Hình thức:
Giờ hành chính
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thị Xã Uông Bí - Quảng Ninh
Mô tả công việc
- Guarantees a high standard of culinary services offered to guests.
- In conjunction with the F&B Director, prepares the hotel's F&B offers in line with the hotel's positioning (market, competition etc) and brand policy.
- Able to innovate and diversify services offered to guests.
- Manages and motivates the kitchen staff in order to offer a high standard of service to guests.
- Responsible for food hygiene, safety and quality in the hotel.
- Responsible for meeting the department's quantitative and qualitative targets.
- Manages stocks and supplies
- Carries out inventories, inputs data and explains consumption differences
- With the team, is continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service.
- Observes legal requirements for food hygiene and sanitation.
- Supervises food preparation, cost, quality, quantity, inventories, portion control, menu planning, recipes and testing of samples submitted by Purchasing Department.
- Develops standard recipes card for all dishes to ensure proper portion control, uniformity of taste and quality; tests new products, recipes and formulas.
- Develops new cooking methods for improvement of cuisines, maintain contact with other chefs and visits other kitchens to keep update of new development in food and equipment.
- Interviews and hires applicants for employment; responsible for training program and proper placement of employees; sets up work schedules and job requirements.
- Handles varied correspondence regarding customer complaints, suggestion for new dishes, requests for special food.
- Work closely with all Senior Chefs of other kitchens to ensure that guest requirements and services are met and expedited with minimum delay.
- Ensures a safe work environment for all kitchen staff and removes any obstacles that may obstruct the performances of staff.
- Responsible for creating job descriptions for all kitchen staffs.
- Organizes and supervises food preparations in line with the occupancy and consumption forecasts
- Prepares dishes and/or supervises preparation.
- Supervises all sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie and stewarding.
- Coordinates with restaurant serving staff in order to ensure that service runs smoothly
- Ensures that all information is disseminated to other departments.
- Ensures the respect and due application of the rules of hygiene in the department (As per Hygiene Analytical Critical Control Point/ HACCP standards etc)
- Sets up action plan for the hygiene analysis results and tracks implementation
- Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere.
- Organizes the welcome and integration of new employees
- Prepares and/or checks the work schedules in line with activity forecasts
- Carries out annual performance appraisals and sets targets for employees
- Prepares the training plan for the department and ensures the implementation
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary.
- Develop your talent trough learning programs by Accor Academy.
- Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Yêu cầu công việc
- At least 2 years of experience in similar position preferably in international 4-5 star hotel/resort
- Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
- Proficient in MS Excel, Word & Power Point
Yêu cầu hồ sơ
-Ứng tuyển ngay trên website Hoteljob.vn
Khu vực
Nhà hàng Côn sơn
Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
80-84 Trần Quốc Thảo, Phường Võ Thị Sáu, Quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.
Nhà hàng Côn Sơn toạ lạc tại địa chỉ 80-84 Trần Quốc Thảo, Quận 3, TP.HCM. Sở hữu 02 toà villa cùng với 9 phòng VIP biệt lập được bao bọc bởi "khu rừng nhiệt đớt” xanh mát rộng 1800m2, được thiết kế và xây dưng là điểm đến quen thuộc của những thực khách yêu thích sự sang trọng, cổ dựng theo lối kiến trúc cổ điển và riêng tư. Nhà hàng Côn Sơn dưới sự quản lý của Chang Group là đơn vị vân hành các thương hiệu: Lavender Luxury Spa; Chang Beauty (Hair & Naïl); Mỹ phẩm Hàn Quốc Lamercy; Nhà hàng Côn Sơn và Resort Chang Paradise Côn Đảo.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Party
- Teambuilding
- Hoạt động thể thao
Lịch sử thành lập
- Được thành lập vào năm 2021
Mission
- Lấy cảm hứng ẩm thực từ mọi miền văn hóa, chắt lọc tinh túy để tạo nên hương vị riêng biệt, nhà hàng Côn Sơn mang đến trải nghiệm ẩm thực chưa từng có với menu hơn 300 món thượng hạng từ Á -Âu, hải sản tới fusion đa dạng và không gian 1800m2 sang trọng riêng tư, biệt lập giữa trung tâm Sài Gòn.
Những nghề phổ biến tại Nhà hàng Côn sơn
Bạn làm việc tại Nhà hàng Côn sơn? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
Nhà hàng Côn sơn
Click để đánh giá