Mô tả công việc
- Accurately measuring meal ingredients for the Chef de Partie.
- Preparing meal ingredients, which includes seasoning of different meats as well as washing, peeling, and chopping vegetables and fruits.
- Preparing basic salads and sauces as directed by the Chef de Partie.
- Receiving deliveries and verifying that all ordered items have been delivered and are of good quality.
- Taking inventory of restaurant supplies and notifying the supervisor of low or depleted supplies.
- Discarding all expired and spoiled food items stored in the stock rooms, refrigerators, and freezers.
- Performing basic cleaning duties and ensuring that workstations are properly sanitized.
- Plating and presenting meal items as per the Chef de Partie’s instructions.
Quyền lợi được hưởng
- Provided with 3-star standard rooms;
- Fitness room for sailors
Yêu cầu công việc
• High school diploma or GED
• 1 years experience in a similiar size
Yêu cầu hồ sơ
Hotline: 0905 244 146
Phone: +84 (0297) 3559 8888
Năm 2006, Công ty Cổ phần Golf Việt Nam (VINAGOLF) hoàn thành cổ phần hóa và đi vào hoạt động với vốn điều lệ 130 tỷ đồng, đánh dấu mốc đầu tiên trong quá trình hình thành và phát triển của Ngành Du lịch TTC với thương hiệu TTC Hospitality. Trải qua 16 năm hình thành và phát triển, TTC Hospitality sở hữu hệ sinh thái khép kín Lưu trú - Vui chơi - Ẩm thực - Lữ hành trải dài khắp cả nước cũng như tại Vương quốc Campuchia. Năm 2022, ngành du lịch Việt Nam tái khởi động sau khi dịch Covid-19 được kiểm soát về cơ bản cũng là cột mốc TTC Hospitality bước vào tuổi 16 trăng tròn với những cơ hội mới và thách thức mới.