Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
Restaurant Supervisor
TTC Hospitality
122 việc làm
6 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển:
11/10/2024
Hạn nộp hồ sơ:
05/12/2024
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Mô tả công việc
- Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
- Conducts monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.
- Liaises with the Kitchen and Beverage Department on daily operations and quality control.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend Food and Beverage combinations and up sell alternatives.
- Ensures that the outlet is kept clean and organized, both at the front as well as the back of house.
Complete the daily responsibilities that are set for each individual shift
- Review order dockets ensuring accurate and timely prepare the food and beverage requirements accordingly
- Anticipate for any unexpected guest need and react promptly Communicate effectively to know the daily task assign
- Maintain back up supplies stock for the daily operations and to anticipated busy demands
- Understands and strictly adheres to Rules and Regulations established in the Employee Handbook and the hotel's policies concerning fire, hygiene, health and safety.
- Attends training sessions and meetings as and when required. Recommend and/or execute management policies to hire, transfer, suspend, layoff, recall, discharge, re-assign, or discipline employees.
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with job details during interview.
Yêu cầu công việc
- Minimum 2 years of F&B service experience in 5 star international hotels/resorts, and/or in freestanding restaurants
- Knowledge of food safety regulations and practices, such as HACCP
- Preferably a Diploma holder in Hospitality Business Management or any related course
Yêu cầu hồ sơ
- CV
- SYLL
- CCCD
Khu vực
TTC Hospitality
Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
253 Hoàng Văn Thụ, Phường 2, Quận Tân Bình
Năm 2006, Công ty Cổ phần Golf Việt Nam (VINAGOLF) hoàn thành cổ phần hóa và đi vào hoạt động với vốn điều lệ 130 tỷ đồng, đánh dấu mốc đầu tiên trong quá trình hình thành và phát triển của Ngành Du lịch TTC với thương hiệu TTC Hospitality. Trải qua 16 năm hình thành và phát triển, TTC Hospitality sở hữu hệ sinh thái khép kín Lưu trú - Vui chơi - Ẩm thực - Lữ hành trải dài khắp cả nước cũng như tại Vương quốc Campuchia. Năm 2022, ngành du lịch Việt Nam tái khởi động sau khi dịch Covid-19 được kiểm soát về cơ bản cũng là cột mốc TTC Hospitality bước vào tuổi 16 trăng tròn với những cơ hội mới và thách thức mới.
Những nghề phổ biến tại TTC Hospitality
Bạn làm việc tại TTC Hospitality? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
TTC Hospitality
Click để đánh giá