Mô tả công việc
- Lead by example and Leverage your Culinary Skills and those of your team in a healthy work environment to provide our Guests with uniquely Regent moments
- As a Market Leader in your Field, you will immerse our Guests in rich food experiences leaving lasting Impressions by bringing Regents Taste Gallery Philosophy to life on a plate
- Work closely with the respective restaurant manager and executive sous chef to plan menus, prices and promotional events for the Restaurants in order to maximize revenue-generating opportunities in line with market demands
- Daily interaction with Guests to provide a high level of bespoke Personalized Service for All Ocean Club Diners which reflect the Guests needs and Sense of Occasion
- Maintain your departments Consistency through the continuous improvement of Quality of raw and processed ingredients as well as All Relevant Costs and Expenses
- To run a Cost effective operation, maximizing product quality and profitability while maintaining Regent standards and Food Philosophy
- Create individual seasonal identities for the food in the Ocean Club and ensure that these offerings are pertinent to our Regent Guests needs
- Ensures customer satisfaction in accordance to the Regent Distinction Service Behaviours, the Strategic Brand Pillars and the respective service standards of Regent Brand
- Perform any other duties that may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Appealing remuneration including service charge as revenue (100% salary and service charge during probation period)
- 15 annual leave, 2 days off per week
- Relocation, repatriation and home leave allowance
- Accommodation, uniforms, transportation, and meals are provided
- International working environment
- Insurance as labor law
- Healthcare insurance for personnel and family
- 24/7 accident insurance
- Other benefits will be discussed during the interview
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
- Working Experience in a five-star hotel or fine dining restaurant
- Food cost of the Ocean Club kitchen
- Budget of the Ocean Club kitchen
- Competitor/ best practice knowledge
- Good comprehension of the English language
Yêu cầu hồ sơ
- Kindly send your CV to our email: recruitment.regentpq(at sign)ihg.com
- Hotline: 0919 290 709 (Brio)
Trong hành trình khai phá tiềm năng và chinh phục những vùng đất mới, chúng tôi đã phát hiện mạch nước của sự sống – thứ tưởng chừng chỉ có trong truyền thuyết với khả năng “cãi lão hoàn đồng” giúp con người sống trường thọ.
Thật đặc biệt, ngay tại mảnh đất địa linh nhân kiệt này, có một suối nguồn tươi trẻ ngoài đời thực đang ngụy trang ẩn mình với thiên nhiên – mạch nước khoáng nóng Thanh Thủy
Dự án khách sạn Wyndham Thanh Thuỷ có vị trí toạ lạc tại khu đất vị trí đặc biệt có nguồn khoáng nóng quý giá nằm sâu trong lòng đất , được khai thác trực tiếp từ độ sâu 100m so với mặt đất, luôn duy trì ở mức nhiệt cao từ 37 -53 độ C. Nguồn khoáng này được bơm trực tiếp vào các khu dịch vụ như bể bơi khoáng lạnh ngoài trời, bể bơi khoáng nóng, thuỷ trị liệu …và được bơm trực tiếp vào các căn hộ khách sạn.
Nằm tại trung tâm Huyện Thanh Thuỷ,trong vùng lõi của mạch khoáng nóng, nằm bên cạnh dòng sông Đà quanh năm nước chảy trong xanh, ôm trọn cảnh đẹp của dãy núi Tản Viên, đỉnh núi Ba Vì hùng vĩ. Trung tâm huyện dân cư sầm uất, tiện đi lại , giao thông kết nối với Hà Nội đi theo đường Láng – Hoà Lạc ,qua Cầu Đồng Quang đi chỉ 1h di chuyển với khoảng cách khoảng 65km và cách Thành phố Việt Trì ( di tích đền Hùng ) chỉ 30 phút, cách sân bay Nội Bài 1,5 h đi xe. Khách sạn Wyndham Thanh Thuỷ chào đón bạn và mở ra một cuộc sống khác biệt , giúp bạn xua tan đi những mệt mỏi , căng thăng của cuộc sống bề bộn.