Company Description
Hanoi Daewoo Hotel is a five-star hotel located in Hanoi, renowned for its gallery of Vietnamese fine arts. The hotel offers a refined Asian setting that combines warmth and luxury, providing guests with a unique lifestyle experience. Since its opening in 1996, the hotel has hosted Kings and Queens, Heads of State, Corporate Conglomerates, and Entertainment Celebrities, delivering unparalleled service excellence.
Role Description
As the Chinese Chef, you will supervise the specialty restaurant kitchen area and food preparation staff. Coordinate menus, purchasing, staffing and food prep for the hotel's specialty restaurant. Responsible for the efficient operation of Chinese Kitchen to include the strong support for Banquets and other culinary outlets. Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Responsible for producing and presenting food in line with Restaurant positioning. Maintain guest relations and entertains Media whenever is required to promote the restaurant itself.
Qualifications
1. At least five years’ experience in a Chinese Cuisine production management role in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree preferred
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Excellent culinary skills; possesses the ability to perform all functions in the culinary operations, especially strong in Western cuisines.
5. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
6. Experience in high volume operation and menu composition.
7. Excellent management and leadership skills
8. Good training and coaching skills
9. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Công ty Cổ phần Tập đoàn Thực phẩm Hoa Sen là một trong những đơn vị hàng đầu cung ứng và phân phối những sản phẩm, dịch vụ an toàn, cao cấp chuẩn Nhật tại thị trường Việt Nam.
Tập đoàn thực phẩm Hoa Sen (Lotus Group) là một trong những tập đoàn đầu tư, sản xuất, phân phối các sản phẩm hàng tiêu dùng và thực phẩm theo tiêu chuẩn Nhật Bản hàng đầu Việt Nam. Hiện nay, Lotus Group được chia thành 4 khối hoạt động chính: Khối Thực phẩm, Khối Phân phối, Khối F&B và Khối Bán lẻ với tổng nhân sự toàn Tập đoàn hơn 2500 nhân viên.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Thể thao
- Hoạt động thiện nguyện
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- 2020: Công ty được thành lập
Mission
- Cam kết phục vụ và không ngừng nâng cao chất lượng cuộc sống của người dân Việt Nam và thế giới thông qua việc đem đến những sản phẩm và dịch vụ đáp ứng đầy đủ các tiêu chuẩn khắt khe, cao cấp của Nhật Bản.
- Trở thành đối tác hàng đầu của các Tập đoàn Nhật Bản tại Việt Nam thông qua việc xây dựng và phát triển hệ thống tổ chức hiệu quả và đáng tin cậy.
- Đem đến niềm hạnh phúc, sự hài lòng và sự tin tưởng tới cho khách hàng, nhân viên, đối tác và các nhà đầu tư.
- Trở thành Tập đoàn số 1 Việt Nam trong việc cung cấp và phân phối nhiều nhất những sản phẩm an toàn, thương hiệu và dịch vụ cao cấp chuẩn Nhật đến tay người tiêu dùng Việt Nam.
- Tại Lotus Group, Chúng tôi mong muốn xây dựng và phát triển một môi trường làm việc mang đậm dấu ấn riêng, chính là: “HAPPY LOTUS” – Nơi mà tất cả mọi người đều cảm thấy mình đang là người làm chủ, mỗi ngày đến Công ty là một ngày vui vì được tiếp tục cống hiến cho sự phát triển của chính bản thân, gia đình cũng như sự phát triển bền vững của Lotus Group.