Việc làm MY WAY

Cập nhật 12/12/2024 01:18
Tìm thấy 16 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN THỰC PHẨM VÀ DỊCH VỤ MY WAY
Kitchen commis 1
MY WAY
46 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 06/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Đống Đa - Hà Nội

Mô tả công việc

The position is responsible for:

The Commis I Chef is responsible to prepare a consistent, high-quality food product, ensure courteous, professional, efficient and flexible service and Hotels operational standards. You will be also responsible for assisting CDP and Sous Chef in cooking and then ensuring that all stations are clean

Primary Responsibilities

GENERAL MISSION:

• Assists in all food preparation and help to run the station that he is assigned to efficiently.

RESPONSIBILITIES:

• Assists Chef de Partie/Demi Chef to run the station efficiently.

• Obtains requisitioned goods from the storeroom.

TECHNICAL RESPONSIBILITIES:

• Stocks food items neatly in shelves and fridges.

• Keeps the section that he is assigned to in good working order.

• Assists in cleaning utensils and equipment.

COMMERCIAL RESPONSIBILITIES:

• Works according to standard recipes.

HUMAN RESPONSIBILITIES:

• Keeps good rapport with all staff.

• Follows hotel rules and regulations at all times.

RELATIONS:

• Keeps good relationships with all staff at all times.

REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION:

• Replaces Cook when requested.

• Performs any other duties as assigned by superiors.

• impacts to Sales and Sales Ops. If these two teams in particular are not aligned, it will be a steep road.

Quyền lợi được hưởng

Quyền lợi hấp dẫn và mức lương cạnh tranh, trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Education:

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

• Service years in the field :

• 2 years minimum in hotel or fine dining venue

• 1 years minimum in position

• Solid Culinary experience

• Knowledge and skills:

• Must be able to read and write to facilitate the communication process

• Solid communication & training skills

• Working with multi-cultural teams

• To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

• To understand high standards of personal hygiene at all times

• To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

• Ensure that full uniform is worn at all times

• Good comprehension of the English language

• Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients

Competencies

• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Good presentation and influencing skills

• Alignment between teams

Yêu cầu hồ sơ

Nộp hồ sơ trực tiếp tại khách sạn hoặc nộp hồ sơ online trên web.
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 1, ngõ 163, phố Hoàng Ngân , Phường Trung Hoà, Quận Cầu Giấy, Thành phố Hà Nội, Việt Nam

CÔNG TY CỔ PHẦN THỰC PHẨM VÀ DỊCH VỤ MY WAY được thành lập ngày 27 tháng 6 năm 2006 bởi những sáng lập viên hoạt động lâu năm trong lĩnh vực kinh doanh, điều hành ngành quản lý nhà hàng, khách sạn và giải trí. Cùng đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, sáng tạo và đam mê, Công ty cổ phần thực phẩm và dịch vụ My Way đã gặt hái được nhiều thành tựu trong quá trình hoạt động của mình, hiện nay Công ty đang quản lý và điều hành chuỗi nhà hàng mang thương hiệu My Way với các thương hiệu nổi bật: Khách sạn My Way Hotel, Nhà hàng Chợ Quê, Chuỗi My Way Café & Restaurant, My Way New Journey

Những nghề phổ biến tại MY WAY

Bạn làm việc tại MY WAY? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo MY WAY

MY WAY

Click để đánh giá