Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
1. Key Responsibilities
1.1. Manage QC team
o Arrange QC staff properly to ensure QC activities run smoothly at all sections during production. Control overtime, annual leave & performance of QC team, lab technician.
o Supervise QC staff and lab technician in maintaining a clean and well-organized work area;
o Evaluate performance of QC staff yearly.
1.2. Ensure Food safety & quality requirements/
o Establish & review documents related to QC function (WI, SOP, record…).
o Conduct training for QC team proper in quality control techniques and adherence to SOPs;
o Ensure QC team following SOP on checking & testing from material to FGs.
o Recommend, as appropriate, the suspension of raw material, semi-product, products or the release of product when quality standards are not achieved;
o Manage QC document control, review and approve daily;
o Ensure all activities of laboratory run smoothly.
o Conduct training in product quality if required.
o Participate in GMP, production sanitation and safety throughout manufacturing process and issue the corrective action plan to correct any identified non-conformities;
o Support in identifying root-cause & corrective, preventive action for customer complaint, quality issue…
o Support factory in ensuring that food safety systems run smoothly & meet standard.
o Responsible for Pest control in factory: monitor/evaluate Pest control service monthly. Support in identifying root-cause and proposing solution for improvement in terms of insect issue.
o Monitor & follow up with 3rd parties about sampling & analysis result.
1.1. Others
o Support relevant departments about project in factory.
o Comply with company rules, requirements, regulations on health, security, safety & environment according to factory standards and ISO systems of the company
o Other duties as assigned by direct manager.
2. Reporting
o Daily, weekly, monthly report,
o Other report as requested by QAM.
Yêu Cầu Công Việc
1. Requirements
o Graduated from college or above (University degree is an advantage) and having at least 2 years of experience in related industry or with related products.
o Proficient of Microsoft office tools: Word, Excel, Power point.
o Understand HACCP/ BRC/ IFS/ FSSC 22000/ HALAL/ Kosher or relevant systems.
o Able to communicate, read & write in English.
o Soft kills: teamwork, time management, coordination…
Thông tin khác
- Bằng cấp: Cao đẳng
- Độ tuổi: 25 - 45
- Lương: Trên 12 Tr VND
Olam International được thành lập năm 1989 với 1 sản phẩm tại 1 quốc gia, kinh doanh hạt điều từ Nigeria vào Ấn Độ. Ngày nay, chúng tôi là doanh nghiệp nông nghiệp hàng đầu hoạt động từ hạt giống đến kệ hàng tại 70 quốc gia, cung cấp thực phẩm và nguyên liệu thô công nghiệp cho hơn 16.200 khách hàng trên toàn thế giới. Đội ngũ 62.500 nhân viên toàn thời gian, thời vụ, hợp đồng và tạm thời của chúng tôi đã tạo dựng được vị trí lãnh đạo trong nhiều doanh nghiệp bao gồm ca cao, cà phê, hạt điều, gạo và bông. Chúng tôi có 47 sản phẩm khác nhau trên 16 nền tảng.
Trong 26 năm qua, sự tăng trưởng kinh tế và hàng hóa luôn bền vững và có lợi nhuận của chúng tôi phần lớn là nhờ vào tài sản vô hình quan trọng – con người của chúng tôi. Trong những năm qua, chúng tôi đã nuôi dưỡng những tài năng đã trở thành những nhà lãnh đạo kinh doanh với tham vọng, óc sáng tạo, tinh thần kinh doanh và sự cam kết. Họ đã tăng cường sự hiện diện toàn cầu của chúng tôi.