Mô tả công việc
Key Responsibilities:
• Develop and execute innovative pastry and bakery menus aligned with the brand’s offerings.
• Oversee pastry, bakery, and food production for multiple cafes/restaurants, ensuring quality and consistency.
• Manage and mentor the pastry and bakery teams, fostering creativity and efficiency.
• Ensure food safety and hygiene standards are met across all kitchen operations.
• Collaborate with the central kitchen team to optimize food production processes.
• Control costs and minimize waste to ensure profitability while maintaining quality.
Quyền lợi được hưởng
Parking and meal allowance
Annual leave
Tips and service charge
Professional working environment
Yêu cầu công việc
Requirements:
• Extensive experience in pastry, bakery, and kitchen management.
• Strong creative skills in menu development and presentation.
• Leadership experience in a central kitchen environment, managing diverse teams.
• Excellent organizational skills and attention to detail.
Flexible working time
Yêu cầu hồ sơ
Submit CV:
19 Lê Thánh Tôn, Quận 1
Send your resume by Hoteljob.vn
If you have any questions or concerns, please contact 028 3822 6838 (HR Department)
Tọa lạc trên Trần Hưng Đạo, một trong những con đường lịch sử và quyến rũ ở Hà Nội, KHÓI là hiện thân của trải nghiệm bếp nướng đốt củi thông qua căn bếp mở rộng rãi ở tầng một đồng thời đảm bảo bầu không khí phấn khởi của khu vực ăn uống trên tầng hai.
KHÓI mang đến trải nghiệm toàn diện, đánh thức mọi giác quan, từ góc nhìn căn bếp mở ấm áp khi những đầu bếp khéo léo đang làm việc cho đến mùi hương gỗ thấm vào xiên và thịt khô đọng lại rất lâu.