Mô tả công việc
Ensure smooth day to day running of the Hotels kitchens including a la carte, buffet and MICE.
Create menus for a la carte, buffet and MICE inline with market trends and demand.
Understand concept development with an eye for detail and creativity.
Be responsible for food quality consistency.
Maintain standard recipes, up-to-date costs, purchasing specifications, carry out inventory.
Follow all instructions for safety guidelines for all equipment used.
Thorough understanding of HACCP guidelines.
Quyền lợi được hưởng
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
Yêu cầu công việc
High energy and always gives maximum effort.
Is well informed about all aspects of the job and has a minimum of three years experience as an Executive Chef.
Collaborative spirit with strong entrepreneurial skills.
Flexible and able to embrace change effectively and positively.
Writes, speaks, and presents with clarity.
Leadership, learning and development management capability.
Successful pre-opening experience is a plus.
Yêu cầu hồ sơ
Tọa lạc trên Trần Hưng Đạo, một trong những con đường lịch sử và quyến rũ ở Hà Nội, KHÓI là hiện thân của trải nghiệm bếp nướng đốt củi thông qua căn bếp mở rộng rãi ở tầng một đồng thời đảm bảo bầu không khí phấn khởi của khu vực ăn uống trên tầng hai.
KHÓI mang đến trải nghiệm toàn diện, đánh thức mọi giác quan, từ góc nhìn căn bếp mở ấm áp khi những đầu bếp khéo léo đang làm việc cho đến mùi hương gỗ thấm vào xiên và thịt khô đọng lại rất lâu.