Mô tả công việc
· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
· Participate in the planning and costing of menus
· Develop and write standard recipes
· Develop new dishes and products
· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
· Assist with organizing special events and special food promotions
· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
· Maintain a hygienic kitchen
· Clean the kitchen and equipment
· Maintain personal hygiene
· Supervise and Training of assigned employees
· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
- Provision of uniforms and meal allowances
- Professional working environment
- Entitlement to insurance as per labor law
- In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
- 10 public holidays and 12 annual leave days per year
- Tet and holiday bonuses
- Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid-Autumn Festival, International Children's Day,...
Yêu cầu công việc
Required Skills –
· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications –
· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Furama Resort Đà Nẵng sang trọng là biểu tượng thực sự của du lịch Việt Nam. Thiên đường 5 sao trên bãi biển Đà Nẵng nổi tiếng thế giới này được tôn vinh là khu nghỉ dưỡng uy tín nhất Việt Nam - bao gồm cả hoàng gia, tổng thống, ngôi sao điện ảnh và lãnh đạo doanh nghiệp quốc tế trong số những vị khách nổi tiếng. Giành được nhiều giải thưởng vì cam kết không ngừng cung cấp dịch vụ và cơ sở vật chất đẳng cấp thế giới, Furama không chỉ liên tục được bình chọn là khu nghỉ dưỡng số 1 của Việt Nam mà còn dẫn đầu các cuộc thăm dò quốc tế còn xếp hạng nơi này trong số những khu nghỉ dưỡng tốt nhất ở châu Á. Nhưng Furama không chỉ là một nơi nghỉ dưỡng miền nhiệt đới bình dị mà còn là điểm dừng chân hàng đầu để khám phá một trong những điểm đến mới thú vị nhất châu Á – trong những ngày đầu được du lịch quốc tế “khám phá”.