Mô tả công việc
2. To assist in preparing and cooking food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist, establishing priority items.
3. To wash and peel (if required) fresh fruits and vegetables to prepare them for cooking or consumption.
4. To test foods to determine if they have been cooked sufficiently, using methods such as tasting, smelling, or piercing them with utensils.
5. To weigh, measure, and mix ingredients according to recipes or personal judgment, using various kitchen utensils and equipment.
6. To monitor ingredient/ food quality while preparing food and throughout the day utilizing the HACCP forms or equivalent and production charts.
7. To follow the principle of First In, First Out, and dating, labeling and other sanitation instructions.
8. To prepare cold foods, including preparing salads, cold sandwiches, condiments, and dressings.
9. To set-up and break down work station with required tools, equipment and supplies, ensuring items are to established specs, ensuring adequate fill of containers, storing items appropriately, and cleaning station as appropriate.
10. To follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures and pest control guidelines, reporting pest control issues to appropriate personnel.
11. To disassemble and assemble kitchen equipment following safety procedures when cleaning.
12. To perform all other reasonable tasks assigned by the Demi Che, Chef De Partie, Sous Chef and Management.
Quyền lợi được hưởng
• 02 months of probation with 100% salary & service charge
• Full insurance package according to labour law & 24/7 insurance
• Bonus for Public holidays and 13th month salary
• Duty meal & uniform provided by Hotel
• Review salary once a year/ review performance for career path development
• Staff giving birth allowance/ Marriage allowance/ Funeral allowance
• Annual summer outing, team building activities, birthday party, best employee of the month, annual health check
• Training opportunities
• 8 hours per day
• Free motobike parking
Yêu cầu công việc
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
5. Eye for details.
Yêu cầu hồ sơ
02438315000 máy lẻ 3040
Tọa lạc tại vị trí đắc địa nơi cửa ngõ phía Tây Hà Nội, gần các trung tâm văn hóa, thương mại, tài chính, sân bay Nội Bài và các cơ quan ngoại giao của chính phủ, từ năm 1996 đến nay, khách sạn Hà Nội Daewoo luôn là lựa chọn ưu tiên của du khách khi đến với thủ đô Hà Nội.
Theo đuổi trường phái kiến trúc cổ điển, trang nhã, khách sạn Hà Nội Daewoo là một trong những khách sạn theo tiêu chuẩn 5 sao quốc tế đầu tiên tại Hà Nội, là biểu tượng cho sự phát triển của thủ đô trong hơn hai thập kỷ qua.
Hà Nội Daewoo khẳng định vị trí dẫn đầu trong ngành dịch vụ khách sạn khi liên tục được lựa chọn là địa điểm tổ chức chính thức của các hội nghị, sự kiện tầm cỡ quốc tế.
Với hệ thống phòng nghỉ sang trọng, tầm nhìn ôm trọn hồ Thủ Lệ thơ mộng cùng nhiều tiện ích vượt trội như khuôn viên bể bơi duyên dáng uốn lượn quanh khu vườn xanh mát, hệ thống ẩm thực cao cấp, khách sạn Hà Nội Daewoo sở hữu những điều kiện lý tưởng nhất để kiến tạo nên những trải nghiệm hoàn hảo cho du khách trong suốt thời gian lưu trú tại thủ đô ngàn năm văn hiến.
Review Hanoi Daewoo Hotel
Nơi tốt để làm việc
Môi trường làm việc tốt