Mô tả công việc
Olam Food Ingredients (ofi) is a global leader offering naturally good food & beverage ingredients and solutions. ofi commenced operations in Vietnam in 1997, setting up its representative office. Since then, we have established an extensive presence across different parts of Vietnam, including our head office in Ho Chi Minh City and regional offices in Binh Dinh, Long An, Dong Nai, Phu Yen, Lam Dong and Gia Lai Provinces.
ofi Vietnam is currently the largest exporter of Cashews, Pepper & Instant Coffee in Vietnam, investing in the state-of-the-art instant coffee facility and running 7 large factories with 7,500 employees across Central & South Vietnam. Our operations have an interface with a farmer network of 2 million farmers. We are also amongst the largest exporter of Green Coffee in Vietnam.
We have established sustainability programmers for black pepper, coffee & cashew. We are excited about our future prospects in Vietnam as the country has huge potential in agriculture.
Job overview:
We are seeking an agriculture engineer with an agricultural background to undertake a short-term project focused on codifying all aspects of pepper crop growth. Agriculture engineer will focus on codifying all aspects of pepper crop growth, including commercial considerations, and conduct back-testing to validate hypotheses. This project will involve both desk research and extensive fieldwork to develop a comprehensive handbook on pepper farming that will serve as a valuable resource for the business teams.
Key responsibilities
1. Research on Pepper Cultivation:
Study and document all aspects of planting and harvesting pepper, including the ideal growing conditions.
Analyze historical data combined with researching to understand and evaluate different scenarios and solutions for pepper cultivation.
Assess the impact of environmental changes on crop growth and develop strategies to mitigate negative effects.
2. Fieldwork and Hypothesis Validation:
Conduct fieldwork and interact with local farmers and experts to gather insights and validate hypotheses about the research on pepper as above.
Monitor and document plant health.
3. Handbook Compilation:
Develop a comprehensive handbook on pepper farming.
Include best practices, troubleshooting tips, and commercial aspects.
Ensure clarity and accessibility for all team members.
4. Other ad-hoc tasks as assigned by hiring manager
Study and document all aspects of planting and harvesting pepper, including the ideal growing conditions.
Analyze historical data combined with researching to understand and evaluate different scenarios and solutions for pepper cultivation.
Assess the impact of environmental changes on crop growth and develop strategies to mitigate negative effects.
Conduct fieldwork and interact with local farmers and experts to gather insights and validate hypotheses about the research on pepper as above.
Monitor and document plant health.
Develop a comprehensive handbook on pepper farming.
Include best practices, troubleshooting tips, and commercial aspects.
Ensure clarity and accessibility for all team members.
Yêu cầu công việc
Fresh graduates, background in Agriculture, Agronomy, or a related field.
Can communicate in English
Flexibility & Willing to Mobility
Good at research and analytical skills.
Ability to conduct fieldwork and interact with local farmers and experts.
Good documentation and reporting skills.
Proficiency in data analysis tools and software is a plus.
Working Location: Dong Nai (Mobility)
What we offer
Allowance internship + travel expenses coverage.
Gain hands-on experience in agricultural research and fieldwork.
Mentorship and guidance from experienced professionals
Our Purpose is to "be the change for good food and a healthy future". At ofi, we celebrate our diversity. ofi provides equality of opportunity for all persons with respect to hiring without discrimination on the grounds of race, color, religion, national origin, sex, pregnancy, age, disability, veteran status, or sexual orientation. All employment decisions will be based on qualifications, merit, and business needs.
Quyền lợi được hưởng
Chế độ bảo hiểm
Du Lịch
Xe đưa đón
Chế độ thưởng
Chăm sóc sức khỏe
Đào tạo
Tăng lương
Nghỉ phép năm
Nafoods Group là tập đoàn đa chức năng trong chuỗi giá trị nông nghiệp cạnh tranh toàn cầu được thành lập vào năm 1995. Trải qua hơn 20 năm hình thành và phát triển, đến nay Nafoods Group là một trong những doanh nghiệp hàng đầu tại Việt Nam trong lĩnh vực chế biến và xuất khẩu các sản phẩm nước ép trái cây và rau củ quả đông lạnh. Hiện nay Nafoods đang dẫn đầu Châu Á về doanh thu xuất khẩu chanh leo cô đặc, là nhà xuất khẩu sản phẩm Gấc số 1 trên thế giới và la doanh nghiệp đầu tiên tại Việt Nam chủ động được giống chanh leo sạch bệnh năng suất cao. Các sản phẩm của Nafoods được sản xuất trên dây chuyền tiên tiến, hiện đại với yêu chất lượng nghiêm ngặt theo tiêu chuẩn quốc tế như BRC, ISO 22000 : 2500, HACCP, SGF... đã chinh phục được các thị trường khó tính như Châu Âu, Châu Mỹ, Nhật Bản, Hàn Quốc, Trung Đông, Úc... Hiện nay thị trường xuất khẩu của Nafoods lên đến hơn 50 quốc gia trên thế giới với các sản phẩm chủ đạo mang thương hiệu Nafoods: Nước ép rau củ quả nguyên chất, rau củ quả đông lạnh, nước ép trái cây cô đặc.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội, bảo hiểm cao cấp 100%
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Party
- Hoạt động thiện nguyện
Lịch sử thành lập
- Nafoods Group là tập đoàn đa chức năng trong chuỗi giá trị nông nghiệp cạnh tranh toàn cầu được thành lập vào năm 1995.
Mission
Cung cấp cho thế giới các sản phẩm nông nghiệp tự nhiên, an toàn và đem lại cuộc sống tốt đẹp cho mọi người, đặc biệt là cho người nông dân.