Các phòng ban đang tuyển dụng tại GOLDEN GATE GROUP

Du lịch, khách sạn
Quản lý sản phẩm & dự án
Hành chính
Lao động có tay nghề và sản xuất
Buôn bán/ Kinh doanh
Kỹ thuật
Marketing/ Truyền thông
Công nghệ thông tin
Tài chính - Kế toán
Dịch vụ khách hàng
Nghệ thuật - Thiết kế
Xây dựng
Vận tải

Việc làm GOLDEN GATE GROUP

Cập nhật 13/03/2025 14:32
Tìm thấy 42 việc làm đang tuyển dụng
Công ty Cổ phần thương mại Dịch Vụ Cổng Vàng - GOLDEN GATE GROUP
Chef de Cuisine - Commissary/ Bếp Trưởng Bếp Sơ Chế
GOLDEN GATE GROUP 2.8★
24 đánh giá 974 việc làm 3 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 29/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments

• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals

• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….

• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

• Diligence in prevention of wastage

• Control quality of received product in receiving area

• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage

• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.

• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet

• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.

• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed

• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner

• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action

Quyền lợi được hưởng

Competitive salary

Service charge

Social Insurance as law

Bao Viet Health insurance for personal and family

24/7 Accident Insurance

Relocation assistance

Rest & Relaxation Allowance

Repatriation allowance

Home Leave allowance

Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort

Gym room

Yêu cầu công việc

1. Education:

Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

2. Service years in the field :

10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.

3. Service years in supervisor/manager level:

2 Years previous experience in same position

4. Knowledge and skills:

Must be able to read and write to facilitate the communication process

Computer and Microsoft Office skills

Solid communication & training skills

Menu compilation skills

Having knowledge about food safety and hygiene

Food cost of the banquet kitchen

Budget of the banquet kitchen

Competitor / best practice knowledge

Working with multi-cultural teams

Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

Maintain high standards of personal hygiene at all times

Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

Ensure that full uniform is worn at all times

Support and adhere to the equal opportunities policy of the company

5. Language:

Good comprehension of the English language

6. Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job applied

Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)

Khu vực
Báo cáo

Công ty Cổ phần thương mại Dịch Vụ Cổng Vàng - GOLDEN GATE GROUP
GOLDEN GATE GROUP Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:

Công ty Cổ phần thương mại Dịch Vụ Cổng Vàng - GOLDEN GATE GROUP bắt đầu hoạt động kinh doanh dịch vụ ẩm thực từ 2005, hiện tại chúng tôi đã có gần 10.000 đối tác làm việc tại hơn 100 nhà hàng thuộc 20 mô hình tiên phong về dịch vụ ăn uống tại Việt Nam.

Thành lập từ năm 2005, Golden Gate (CÔNG TY CỔ PHẦN TẬP ĐOÀN GOLDEN GATE) là đơn vị tiên phong áp dụng mô hình chuỗi nhà hàng tại Việt Nam, với 5 phong cách ẩm thực chính, bao gồm: Lẩu, Nướng, Á, Âu và quán cà phê. Golden Gate hiện sở hữu hơn 40 thương hiệu cùng hơn 500 nhà hàng đa phong cách trên 42 tỉnh thành, phục vụ 18 triệu lượt khách hàng mỗi năm và vẫn đang không ngừng nỗ lực phát triển hơn.

  • Kichi Kichi: Lẩu băng chuyền
  • Ashima : Lẩu nấm thiên nhiên
  • Vuvuzela: CLB bia tươi
  • Sumo BBQ: Lẩu nướng Nhật Bản
  • Isushi: Buffet Nhật Bản
  • Gogi House: Nhà hàng Hàn Quốc
  • Daruma : Quán ăn nhanh Nhật Bản
  • City Beer Station: Trạm bia thành phố
  • Hutong: Thiên đường lẩu Hong Kong
  • Cowboy Jack's : Nhà hàng Mỹ
  • Kintaro Udon: Quán mỳ Nhật Bản
  • K - Pub: Vườn nướng Hàn Quốc
  • Phố ngon 37 : Món ăn đường phố
  • Ba con cừu: Lẩu cừu Mông Cổ
  • I Cook : Món ngon tại nhà

Để đáp ứng tốc độ phát triển nhanh chóng của công ty, Golden Gate chào đón những nhân viên năng động, tài năng, ham học hỏi, nhiều hoài bão và mong muốn thể hiện tài năng gia nhập đội ngũ của chúng tôi. 

Chính sách bảo hiểm

  • Chế độ Bảo hiểm đầy đủ (BHYT, BHXH, BHTN)
  • Bảo hiểm sức khỏe & tai nạn PVI Premium

Các hoạt động ngoại khóa

  • Hoạt động xã hội 
  • Dã ngoại, team building 
  • Chương trình giao lưu văn hóa của công ty,mở tiệc tùng, lễ hội
  • Các cuộc thi năng khiếu

Lịch sử thành lập

  • Thành lập từ năm 2005, Golden Gate Restaurant Group là tập đoàn sở hữu hơn 20 chuỗi nhà hàng đa phong cách tại Việt Nam

Mission

Trở thành nhà cung cấp và phân phối các sản phẩm với chất lượng tốt nhất và đem đến sự hài lòng cho khách hàng.


Review GOLDEN GATE GROUP

2.8
24 review

02/11/2024
Nhân viên tại Hà Nội

Công ty có hệ thống đánh giá, quy trình rõ ràng nhưng quy trình rườm rà, đặc biệt là chấm công phức tạp (CTT)

02/02/2025
Nhân viên tại Hà Nội

Môi trường làm việc không chuyên nghiệp, thiếu ổn định (CTT)

02/06/2024
Nhân viên tại Hà Nội

Công việc mang tính giám sát, không có hỗ trợ đào tạo (LDDN)

Những nghề phổ biến tại GOLDEN GATE GROUP

Bạn làm việc tại GOLDEN GATE GROUP? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo GOLDEN GATE GROUP

GOLDEN GATE GROUP

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo