Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
- Assist to supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
RESPONSIBILITIES:
- Assist manager in the outlet’s operation.
- Associate duty roster and station plan.
- Handle of guests complains.
- Check on associate discipline, grooming standards and punctuality.
- Ensure of service standards during operations and also to give training and guidance.
- Check of guests’ satisfaction and proper handling of feedback and follow-up.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities
- Have good understanding about French Food & Beverage.
EDUCATION/ EXPERIENCE/ CERTIFICATES:
- High School or Vocational Certification in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ Phần Thương Mại HI-FOODS, chuyên phân phối NGUYÊN LIỆU xuất xứ từ Châu Âu, Nhật Bản, Alaska, Bắc Mỹ và THỰC PHẨM CHẾ BIẾN ĐÔNG LẠNH với quy trình chế biến và đóng gói theo đúng tiêu chuẩn quốc tế tại các nhà máy uy tín đạt chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm HACCP - ISO22000 - BRC - CEDEX.