Việc làm Trung Nguyên Franchising

Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Trung Nguyên Franchising
[Melia Vinpearl Central] - Cluster Executive Chef
Trung Nguyên Franchising
54 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 2
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 26/06/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Huế - Huế, Quận Sơn Trà - Đà Nẵng

Mô tả công việc

  • To ensure culinary trends with innovative presentation, provide freshest products available, conduct daily briefings with all supervisors, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs. Maintain control of all food related expenses & food cost.
  • To coordinate the fulfilment of the work safety & training, maintain the highest food safety and hygiene standards (HACCP) at all times, implement new buffet design on regular base, and creating new culinary trends , Strive for the highest standards
  • Responsible of the kitchen equipment and machinery’s, coordinates its maintenance & cleaning of all facilities to maintain good working condition. Verify and check the temperatures of walk in coolers and freezers & fridges in each outlet, report and prepare a defect list for the engineering maintenance department (ASAP)
  • To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. Work closely with the Food Storeroom to place the orders to the store on time.
  • To check the correct temperature and follow recipes according to Hotels food safety standards
  • To supervise and work closely according to what is been designed by the food & beverage department
  • To coordinate the preparation of menus for special events, according to what is been communicated by sales / banqueting department.
  • To design the menu’s for their specific restaurants and banquets. To propose the prices to the management, according to cost percentage requirements established by F&B Director
  • To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
  • Responsible of the kitchen inventory & expenses –wastage-breakage
  • To elaborate of the annual budget of the kitchen.
  • To manage the recruitment, training and development of the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by the Brand.
  • To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.
  • To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive salary and benefits package.
  • Insurance: In addition to health insurance, social insurance, and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
  • 13th month salary, and holidays.
  • To participate in any Training/Development schemes as recommended by senior management.

Yêu cầu công việc

  • A Culinary degree from an international hotel school or completed a formal western Cooking style
  • Apprenticeship
  • Occupational training (or equivalent)
  • Fluently in English
  • Plan & propose effective promotions Banqueting
  • Food cost control
  • Unique Buffet set up, Presentation Concepts
  • Great attitude with colleagues & customers
  • 6-8 years in the same position in hotels of similar category and services

Yêu cầu hồ sơ

For further information, please contact and or send your updated CV to Ms. Thao (0905797100)
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Trung Nguyên Franchising
Trung Nguyên Franchising Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
82-84 Bùi Thị Xuân, P. Bến Thành, Q.1

Công ty Cổ phần Trung Nguyên Franchising là Công ty thành viên của Tập Đoàn Trung Nguyên. Công ty được thành lập vào ngày 01/07/2011 để quản lý Chuỗi không gian cà phê Trung Nguyên, đánh dấu sự phát triển vượt bậc của mô hình cửa hàng Trung Nguyên.

Hiện nay hệ thống Không gian cà phê Trung Nguyên theo mô hình mới đã có mặt tại TP. Hồ Chí Minh, Hà Nội, Đà Nẵng, Buôn Ma Thuột, Bình Dương, Cần Thơ...

Chính sách bảo hiểm

  •  Được hưởng các chế độ bảo hiểm: BHYT, BHXH, BHTN
  • Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
  • Được hưởng bảo hiểm xã hội.

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm
  • Party
  • Teambuilding

Lịch sử thành lập

  • Được thành lập năm 2004

Mission

Xây dựng một cộng đồng nhân loại hợp nhất theo một hệ thống giá trị của lối sống tỉnh thức đem đến thành công và hạnh phúc thực sự.

Những nghề phổ biến tại Trung Nguyên Franchising

Bạn làm việc tại Trung Nguyên Franchising? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Trung Nguyên Franchising

Trung Nguyên Franchising

Click để đánh giá