Mô tả công việc
Stock & Sales Management:
Support management in sale preparation and target achievement.
Oversee delivery process and productivity to meet company targets.
Manage RFID devices and stockroom initiatives to address capacity issues.
Organize stockrooms for efficiency and compliance.
Ensure effective replenishment aligned with company standards.
Team Management:
Assist in team development and performance management.
Lead and motivate the department team.
Ensure proper induction and training for new team members.
Customer Service:
Train and review Operation Assistant teams.
Maintain consistent communication with Division Head of Store operations.
Ensure team schedules align with planned coverage.
Health and Safety:
Report and follow up on maintenance and safety incidents.
Promote safe work practices and enhance team welfare.
Maintain good housekeeping in back- of- house areas.
Yêu cầu công việc
Passion for fashion.
Strong communication, problem- solving, and team management skills.
At least 1 year of experience in fashion retail chains (Big brands).
Or candidates with over 1 year of store management experience, and English proficiency, in Food and Beverage or Hospitality chains.
Quyền lợi
Employee Discount.
Social insurance.
Annual performance bonus.
13th month salary.
Be trained in a professional environment.
Monthly commission bonus.
12 annual leave/year.
Parking Allowance.
Opportunities to develop career path in fashion retail.
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-11-09 01:30:02
Thành lập vào ngày 26 tháng 07 năm 2001 và chính thức đi vào hoạt động từ năm 2004. Sau nhiều năm hoạt động, Công ty TNHH thực phẩm Đông Đô đã không ngừng phát triển lớn mạnh để trở thành thương hiệu hàng đầu Việt Nam với vị trí vững chắc trên thị trường, chuyên phân phối các mặt hàng thực phẩm đông lạnh có chất lượng và dinh dưỡng cao.
Hướng đến mục tiêu phát triển bền vững, Đôi Đũa Vàng liên tục thấu hiểu mong muốn của khách hàng, thay đổi và cải tiến về công nghệ đưa đến thị trường những dòng sản phẩm hoàn hảo nhất
“Trở thành doanh nghiệp chế biến và cung cấp thực phẩm hàng đầu Việt Nam, có đủ năng lực quản trị để thích ứng với quá trình toàn cầu hóa.