Mô tả công việc
• Directs and controls all subordinate pastry staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
• Insures that all pastry production equipment is functioning properly and preventative maintenance is properly scheduled as well as routine maintenance and repairs are carried out efficiently.
• Co-ordinates with Executive Chef in ensuring that pastry operations function efficiently and on time, and production quantities are met
• Prepares duty rosters as directed
• Monitors the consistency of preparation and presentation of all pastry production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
• Liaises with Executive Chef regarding purchasing and supplies to ensure that all food items ordered are of the appropriate quality.
• Assists in the implementation of the annual promotion plan and menu change cycle
• Helps to ensure that an accurate and up-to-date recipe book is maintained
• Assists in menu planning as directed.
• Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all pastry kitchen and related areas.
• Assists in the controlling and monitoring of all kitchen expenses.
• Prepares and submits reports as directed by supervisors
• Conduct frequent checks ensuring Mise-En-Place, production procedures, repair and maintenance, host grooming and manning levels are in order and takes appropriate action where necessary
• Assists in the selection, training and evaluation of pasty hosts
• Coaches, counsels, disciplines and develops pastry hosts.
Quyền lợi được hưởng
- Negotiable salary
- Single - room Accommodation
- Meals on duty
- Commencement Air Ticket
- 24/7 Accident Insurance
- Annual home leave flight tickets
- Professional and dynamic workplace
- Opportunity for learning, training, and development with an international, luxury lifestyle brand
- Other benefits to be discussed during the interview.
Yêu cầu công việc
- The incumbent should have spent sufficient time in all necessary sections of the Culinary Department.
- Prior experience as a Pastry Chef is preferred. Experience in the luxury market is essential.
- Maintain physical stamina and proper mental attitude to deal effectively with guests, management, and other hosts with courtesy and tactfulness.
- English with ability to communicate clearly.
Yêu cầu hồ sơ
- At least 2 years experience in similar position.
- A Culinary degree from a recognized hospitality school preferred.
Nam An Market – là chuỗi cửa hàng bán lẻ thực phẩm tốt cho sức khỏe, được đầu tư bởi Công ty TNHH Đầu tư Quốc tế Nam An hoạt động trong lĩnh vực hàng tiêu dùng, đầu tư và kinh doanh bất động sản.
Chúng tôi hiểu rằng: Thực phẩm rất quan trọng, tác động lâu dài đến sức khỏe, đời sống gia đình và xã hội. Do vậy, chọn được nguồn thực phẩm tốt, phong phú cho gia đình là công việc khó nhọc của người nội trợ; phụ thuộc rất nhiều vào kiến thức và mức độ quan tâm về nguồn thực phẩm, là trăn trở của chúng tôi khi trải nghiệm công việc nội trợ...và Nam An Market được hình thành từ sự trăn trở và trải nghiệm quý báu đó.
Với Nam An Market, chúng tôi mang đến nguồn thực phẩm tốt, sạch, phong phú và nhiều dinh dưỡng, thân thiện với môi trường nhằm chia sẻ những lo lắng của khách hàng khi chọn mua thực phẩm hàng ngày cho gia đình. Vì vậy, Nam An Market là nơi mua sắm tin cậy, thân thiện để quý khách khám phá, trải nghiệm sự đa dạng của văn hóa ẩm thực và nghệ thuật thưởng thức. Trân trọng cám ơn khách hàng đã tin tưởng chọn Nam An Market làm người bạn đồng hành trong sự phát triển của gia đình. BAN LÃNH ĐẠO NAM AN MARKET