Mô tả công việc
Assist the Executive Chef in implementing and managing the Food Safety and Hygiene Management System (Hazard Analysis Critical Control Point - HACCP) and supporting a safe and efficient hotel operation and therefore contribute to maximizing guest satisfaction consistent with hotel standards.
- Monitoring of production lines in all F&B areas (from receiving to final product)
- Tracking & filing of all food & refrigerator temperatures
- Handling food and hygiene standards of various types of kitchens / restaurants preferred.
- Analyzing possible contamination points.
- Microbiological analysis.
- Conduct inspections and audits of beverage production process and premises, to ensure compliance with food safety & hygiene.
- Ensure that all food is handled, prepared, stored and transported in a satisfactory manner.
- Provide in-house training in food safety and hygiene.
- Ensure that training and performance standards are maintained in food hygiene and in the use of chemicals.
- Responsible for high standards maintenance of hygiene and food safety in all the beverage production & related areas.
- Complies to the company policies.
- Works within all pre-set budgetary limits.
- Takes on other tasks in addition of the ones stated, in a reasonable framework.
- Developments and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
- Is a “brand ambassador” at all times and ensures brand integrity and clarity are always maintained.
- Models the company's culture, vision, mission and core values at all times.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive compensation and benefits.
- 24 hours accident insurance.
- 05 day working week.
- Associate discount with more than 30 hotel brands of Marriott.
- Career development within Marriott, the largest hospitality company in the world.
Yêu cầu công việc
- Appropriate English communications.
- Fluency in oral and written English preferred, but not absolutely necessary.
- Food safety and hygiene management experience and HACCP Certified.
- Working experience in hotels in similar capacity.
- Minimum three years' experience in a similar capacity.
- Qualified training programs on hygiene and food safety controls.
- Computer knowledge required.
Yêu cầu hồ sơ
For application:
Choose your interested job and apply directly on our Hoteljob recruitment site
or
Send application form to Loss Prevention Office: 01 Ngo Duc Ke Str., District 1, Ho Chi Minh City.
Find more job opportunities of our Hotel at http://www.careers.marriott.com/renaissance-hotels-careers/ (keywords: Renaissance Saigon)!
Note: Only qualified candidates will be contacted.
CÔNG TY TNHH DE HEUS trực thuộc tập đoàn De Heus, chuyên sản xuất thức ăn chăn nuôi chất lượng cao cho gia súc, gia cầm và thủy sản, hiện có 9 nhà máy và hệ thống các kho trung chuyển hoạt động trên khắp cả nước.
Với 9 nhà máy tại Việt Nam, De Heus đang khẳng định thương hiệu của mình và hiện tại De Heus đang nằm trong top 3 các công ty sản xuất thức ăn lớn nhất tại đây. Sự kiện De Heus đạt 1 Triệu Tấn tổng sản lượng tiêu thụ TACN trong năm 2016, đánh dấu cột mốc phát triển vượt bậc của De Heus Việt Nam, cũng như khẳng định chất lượng và sự tín nhiệm của thị trường đối với một thương hiệu TACN chỉ mới có mặt tại thị trường Việt Nam từ năm 2009.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe (Bảo hiểm Generali care 24/24)
- Được đóng BHXH, BHYT, BH thất nghiệp theo quy định của nhà nước.
Các hoạt động ngoại khóa
- Ngày hội gia đình
- Du lịch hàng năm
- Year End Party
- Team Building
Lịch sử thành lập
- Năm 2008, Thành lập Công ty TNHH De Heus; Mua lại nhà máy ở Bình Dương và Hải Phòng
- Năm 2009, Lần đầu tiên tung ra sản phẩm tại thị trường Việt Nam
- Năm 2010, Khởi công xây dựng nhà máy thức ăn gia súc tại Đồng Nai
- Năm 2011, Tham gia thị trường thức ăn Thủy sản VN; Mở rộng nhà máy Vĩnh Long
- Năm 2011, Xuất khẩu sp sang Campuchia; Nâng công suất lên 100.000 tấn/năm
- Năm 2012, Khánh thành Nhà máy mới đầu tiên tại Đồng Nai
- Năm 2013, Khánh thành giai đoạn II nhà máy Thức Ăn Thủy Sản VL
- Năm 2013, Xuất khẩu sản phẩm sang thị trường Philippines và Myanmar
- Năm 2015, Khánh thành nhà máy tại Bình Định và Vĩnh Phúc; Khởi công nhà máy ở Myanmar
- Năm 2016, Khánh thành Nhà máy De Heus Myanmar
Mission
Tiếp tục duy trì De Heus là tập đoàn gia đình trong lĩnh vực dinh dưỡng động vật và đóng góp nhiều hơn vào việc sản xuất và chăn nuôi bền vững. De Heus hỗ trợ người chăn nuôi phát triển bằng cách liên tục cải tiến công nghệ và hiệu quả thức ăn chăn nuôi, minh bạch và hợp tác trong toàn bộ chuỗi sản xuất thực phẩm.
Review CÔNG TY TNHH DE HEUS
Năng suất và căng thẳng.
Lương thấp hơn các CTY chăn nuôi khác.luong người vô sau cao hơn người trước làm việc trong hd.sếp độc tài.
Bận rộn và thú vị.