Mô tả công việc
• Oversee kitchen operations and maintain high culinary standards, ensure compliance with health and safety regulations (HACCP).
• Design and update menus featuring authentic Mediterranean dishes.
• Stay updated on culinary trends and incorporate new ideas into the menu.
• Monitor food preparation. Conduct regular tastings and adjust recipes as needed.
• Manage inventory, monitor food costs and optimize resource utilization.
• Interact with guests to take food orders, recommend special dishes, gather feedback and enhance their dining experience.
Quyền lợi được hưởng
- Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
- 24/24 Accident Insurance
- Bonus on Public Holidays
- Duty meal.
- Free uniform distribution and laundry.
- Free parking area for employees.
- Monthly service charge and periodic health check.
- Professional and friendly working environment.
- Training and development program.
Yêu cầu công việc
• At least has 5 years kitchen experience in 5 Star Hotel at Sous-Chef de Cuisine level or a minimum of 2 years as Chef De Cuisine.
• Require culinary expertise and passion for Mediterranean cuisine.
• Strong in inter-personality, leadership, and creative skills.
• Good command of English and a good communicator.
Yêu cầu hồ sơ
- Email: hrrecruitment.saigon(a cong)maihouse.com
- Scan QR code on poster
- Send directly at the hotel: No. 1 Ngo Thoi Nhiem Street, Vo Thi Sau Ward, District 3, HCMC
Toạ lạc tại góc cắt giữa hai phố Liễu Giai và Đào Tấn thuộc quận Ba Đình, KHÁCH SẠN LOTTE HÀ NỘI là sự kết nối và tổng hoà giữa khu phố cổ Hà Nội giàu truyền thống và khu đô thị mới đang ngày một phát triển với tương lai tươi sáng.
Nằm trên những tầng cao nhất của toà nhà 65 tầng tráng lệ, khách sạn Lotte Hà Nội tự hào là đại diện cho tiêu chuẩn khách sạn 5 sao quốc tế mới tại Hà Nội nói riêng và Việt Nam nói chung.
Review LOTTE HOTEL VIỆT NAM
Môi trường làm việc an toàn và hiệu quả
Các phòng ban thiếu nhân sự liên tục gặp khó khăn
Lương cao, môi trường làm việc tốt