Mô tả công việc
1. Report all incidents, accidents and complaints in briefings.
2. Handle cashiering duties in accordance with policies & procedures.
3. Provide service to Guests in accordance with service standards.
4. Prepare the bar for service.
5. Check bar stock and prepare orders for replenishing of supplies.
6. Know the menu/special promotions and assist Guest with recommendations.
7. Know all beverage recipes and prepare all drink orders accordingly.
8. Control cost by adhering to quantities specified in all beverage recipes.
9. Know your role in case of a hotel emergency such as fire, bomb threat etc.
10. Ensure all opening and closing duties are implemented in accordance with established standards.
Quyền lợi được hưởng
• Good opportunity for learning and development
• 12 annual leaves, 8 days off per month
• Duty meal, uniform provided by Company
• Insurances as per law
• Accident Insurances 24/7
• Dormitory for staff (terms and conditions applied)
• Other benefits will be shared in the interview
Yêu cầu công việc
• Confident communication in English
• At least 01 year of experience in related field in hospitality industry (working experience at 5 star hotels/ resorts is a plus)
Yêu cầu hồ sơ
Lusine Concepts ra đời từ mong muốn và niềm đam mê làm nên những điều tuyệt vời trong lĩnh vực F&B bằng cách phát triển và mang đến những trải nghiệm ẩm thực độc đáo. L Concepts hiện đang sở hữu và vận hành một bộ sưu tập các khái niệm phong cách sống, thương hiệu nhà hàng và nhượng quyền thương mại hàng đầu bao gồm L'Usine, 'NAMO và Sizzlin' Steak. Được thúc đẩy bởi tầm nhìn trở thành công ty dẫn đầu trong phân khúc ăn uống bình dân cao cấp, L Concepts tiếp tục tập trung vào sự đổi mới và hoạt động xuất sắc như một phần trong chiến lược tăng trưởng đầy tham vọng của mình.