Mô tả công việc
The position is responsible for:
Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.
Primary Responsibilities
Assist and support the Executive Chef to the highest standards in the daily operation of the Culinary team.
The Executive Sous Chef requires solid leadership qualities, organizational and administrative talent and is fully responsible for their venue operation
Plan, organize, control and direct the work of colleagues
Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.
Develop mainternan the highest standards in the daily operation of the Culinary team
Develop new menu options based on seasonal changes and customers' requirements as well as the hotel's business purpose
• Create menus and work with sales team to respond to different customer requirements
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts
Responsible for the hygienic and safe preparation of food within the outlet
• Ensure proper operation and Follow up on all reports from department heads to ensure all standards are strictly enforced
Main Complexity/Critical issues in the Job
• Deal well with guests' requests as well as complex requests of guests, as well as customer complaint situations in each specific situation…
The ability to control and be flexible in adjusting the menu cost to suit each customer's complex requirements
Quyền lợi được hưởng
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Culinary Certificate or related field.
• A minimum of 2 years’ experience in a similar role.
• Strong knowledge of cooking methods, kitchen equipment, and best practices.
• Good understanding of Mc system and restaurant software programs.
• Teamwork-oriented with outstanding leadership abilities.
• Excellent communication and interpersonal skills.
Competencies
• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Good presentation and influencing skills
• Good computer skill
Yêu cầu hồ sơ
Khách sạn Sofitel Sài Gòn Plaza là khách sạn 5 sao sang trọng và nổi tiếng nhất Sài Gòn với 286 phòng được nâng cấp mới.
Tọa lạc tại khu vực yên tĩnh trên đại lộ lịch sử Lê Duẩn với hàng cây xanh rợp bóng mát. Nơi đây cũng là trái tim của Thành Phố Hồ Chí Minh về thương mại, văn hoá và mua sắm.
Sofitel Saigon Plaza mang đến cho khách hàng một không gian đậm chất Pháp với sự lãng mạn cổ điển pha lẫn nét thanh lịch hiện đại. Hãy cảm nhận một linh hồn Pháp thuần khiết giữa lòng Sài Gòn tấp nập. Chiêm ngưỡng sự hòa quyện hoàn hảo, tinh túy của hai nền văn hóa Việt và Pháp trong từng thiết kế của khách sạn. Bắt đầu từ sảnh đón khách, phòng khách , các phòng hội họp…..Khách hàng đều có thể cảm nhận được nét thanh lịch Pháp và đâu đó cũng thấp thoáng nét văn hoá đậm chất Việt.
Ngoài ra, trải nghiệm ẩm thực Pháp cũng không thể nào thiếu trong kỳ nghỉ của quý khách tại Sofitel Saigon Plaza. Nhà hàng LE17 Bistro, toạ lạc tại tầng 2, sẽ mang đến những trải nghiệm ẩm thực theo phong cách Pháp chuẩn mực với những món ăn của vùng Provence đích thực. Những dịch vụ đẳng cấp khác cũng không thể thiếu trong kỳ nghỉ của quý khách như: hồ bơi tầng thượng, phòng tập thể dục với các trang thiết bị mới và hiện đại nhất, đặc biệt trung tâm chăm sóc sức khoẻ RESET vơi các phương pháp trị liệu và phục hồi sức khoẻ mới lạ chỉ duy nhất có tại Sofitel Saigon Plaza.