Việc làm MAY 10

Cập nhật 31/08/2024 17:18
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Tổng Công Ty May 10
Assistant Outlet Manager/ Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng
MAY 10
68 việc làm 12 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 03/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Điện Bàn - Quảng Nam

Mô tả công việc

Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures.
  • Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit
  • Communicates to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information
  • Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled
  • Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar
Prepares for service by ensuring the department’s
  • Grooming is impeccable and in accordance with personal presentation standards
  • Equipment is clean
  • Equipment is sorted and stored
  • Glassware is polished
  • Requirements for special occasions are ready
  • Music is on
  • Lighting is on
  • Outlet is ready for service and guest comfort
Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role in
  • Greeting and seating guests
  • Explaining and up-selling daily beverage specials
  • Processing food orders accurately
  • Using trays and tray jacks effectively
  • Quickly taking food and beverage orders
  • Ensuring payment methods are handled accurately
  • Ensuring working areas are cleaned and re-set quickly
  • Ensuring the bar is clean
  • Regularly cleaning ashtrays
  • Conversing with Guests in relation to the food and beverage products
Carries out effective beverage service by ensuring
  • Beverages are up-sold and regularly replenished, abiding by responsible alcohol service regulations
  • Converse with Guests about wine, advising the types and styles of wine, taking wine orders and serving wine
  • Promoting and selling cocktails to guests
  • Making and presenting cocktails
  • Coffee and tea is served hot and in accordance with standard
Patron care standards are adhered to by ensuring
  • Guests are advised on alcoholic beverages
  • The strengths of alcohol is advised and guests are advised as to their effect
  • Compliance with legal provisions of local liquor codes
  • Level of intoxication of guests is assessed and appropriate action taken
  • Advise guest on the hotel’s policy of smoking
  • Monitor factors which interfere with the total experience of the guest
Cellar operations are carried out including
  • Correct use of refrigeration system
  • Operating the beer reticulation system
  • Adhering to stock control procedures
  • Take appropriate action to resolve guest complaints
  • Requisition bar items according to bar stocks
  • Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.
  • Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift
  • Assist to promote entertainment.
  • Works with superior on manpower planning and management needs
  • Motivate and drive team productivity at all times and offer assistance to other outlets where possible and as requested.
  • Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability
  • Conduct regular check on the cleanliness
  • Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary and benefit package
  • Learning and development within Radisson Hotels Group
  • Internal Careers Advancement
  • Company shuttle bus 
  • Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

  • Minimum of 3 years experience as Food and Beverage management level in international brand hotel
  • Bachelor’s degree preferred
  • Experience managing to brand standards
  • Strong verbal and written communication skills
  • Strong negotiation skills

Yêu cầu hồ sơ

CV in English
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:

Thành lập từ năm 1946, trải qua 2 thời kỳ kháng chiến và hơn 75 năm hình thành và phát triển, May 10 hội tụ đầy đủ tố chất của một thương hiệu hàng đầu Việt Nam, là thương hiệu công sở dẫn đầu và là đối tác cung cấp trang phụ cho các tập đoàn, các Tổng công ty…. Hiện nay, May 10 là một doanh nghiệp đa ngành, hoạt động kinh doanh trong nhiều lĩnh vực như sản xuất và xuất khẩu hàng dệt may thời trang, kinh doanh thời trang bán lẻ, dịch vụ khách sạn, nhà hàng; có 18 đơn vị thành viên tại 7 tỉnh thành trong cả nước, hơn 12.000 lao động với trên 60 cửa hàng và gần 200 đại lý trên toàn quốc. May 10 tự hào mang đến cho khách hàng yêu thời trang Việt những trang phục đẳng cấp quốc tế nhưng mang đậm chất Á Đông thuần Việt qua các dòng sản phẩm trở thành biểu tượng như: Etenity GrusZ, May10 M Series - May10 Expert, May10 Prestige, May10 Classic, May 10 Advancer, Big Man, Cleopatre, Pretty Woman, Freeland…

Nhiều tên tuổi lớn của ngành may mặc thời trang có uy tín trên thị trường thế giới đã hợp tác sản xuất với Tổng công ty May 10 như Vineyard Vines, Banana Republic, Vanheusen, Abercrombie & Fitch, ANF, Express, Calvin Klein, DXL, PVH, Gap, Next, Marks &Spencer, Marc o’Polo, Tom Tailor, Esprit, Seidensticker, Jaques Britt, Next, Moss Bross, Ted Baker, Regal, Ortovox, Toray, Aoyama ... Với mong muốn mang lại những sản phẩm thời trang đẳng cấp, thuần Việt nhưng mang hơi thở và xu hướng thời trang quốc tế, May10 luôn nỗ lực hoàn thiện các sản phẩm dịch vụ của mình để mang lại những giá trị cốt lõi cho khách hàng.

Những nghề phổ biến tại MAY 10

Bạn làm việc tại MAY 10? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo MAY 10

MAY 10

Click để đánh giá