Mô tả công việc
• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers
• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues
• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect
• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team
• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments
• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals
• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….
• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
• Diligence in prevention of wastage
• Control quality of received product in receiving area
• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage
• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.
• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet
• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.
• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed
• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner
• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action
Quyền lợi được hưởng
Service charge
Social Insurance as law
Bao Viet Health insurance for personal and family
24/7 Accident Insurance
Relocation assistance
Rest & Relaxation Allowance
Repatriation allowance
Home Leave allowance
Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort
Gym room
Yêu cầu công việc
Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
2. Service years in the field :
10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.
3. Service years in supervisor/manager level:
2 Years previous experience in same position
4. Knowledge and skills:
Must be able to read and write to facilitate the communication process
Computer and Microsoft Office skills
Solid communication & training skills
Menu compilation skills
Having knowledge about food safety and hygiene
Food cost of the banquet kitchen
Budget of the banquet kitchen
Competitor / best practice knowledge
Working with multi-cultural teams
Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
Maintain high standards of personal hygiene at all times
Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
Ensure that full uniform is worn at all times
Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
5. Language:
Good comprehension of the English language
6. Preferred (if required)
Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community
Yêu cầu hồ sơ
Certificate related job applied
Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)
Tọa lạc bên bờ biển Bãi Dài xinh đẹp, Wyndham Grand Phu Quoc mang đến trải nghiệm nghỉ dưỡng đẳng cấp 5 sao, dịch vụ đa dạng phong phú và đội ngũ nhân viên thân thiện, chuyên nghiệp.
Nằm ở trung tâm khu phức hợp giải trí của bắc đảo Phú Quốc, vị trí của Wyndham Grand Phu Quoc thuận tiện cho du khách khám phá Vinpearl Safari, Vinwonders và thành phố không ngủ Grand World chỉ sau vài phút lái xe.
Với thiết kế 1,399 phòng và villa sang trọng từ 42 m2 đến 84m2, mỗi phòng đều có ban công thoáng đãng, nơi đây là khu nghỉ dưỡng Wyndham lớn nhất khu vực Châu Á – Thái Bình Dương. Bảy nhà hàng và quầy bar mang đến hành trình khám phá ẩm thực phong phú từ món Việt truyền thống, ẩm thực Trung Hoa tinh tế đến món Ý đặc sắc, thỏa mãn vị giác của du khách mọi lứa tuổi.
Bên cạnh đó, chương trình giải trí tại Wyndham Grand Phu Quoc được thiết kế vô cùng đa dạng, dành riêng cho cả người lớn và trẻ em. Hồ bơi rộng lớn đến 1,500m2, bãi biển trải dài với các trò chơi thể thao biển sôi động và lớp yoga buổi sáng, phòng gym hiện đại, câu lạc bộ trẻ em trong nhà và ngoài trời cùng các hoạt động thủ công sáng tạo, cho trải nghiệm nghỉ dưỡng của cả gia đình luôn ngập tràn niềm vui.
Với du khách tìm kiếm sự thư giãn sau hành trình dài, Naïa Spa là lựa chọn không thể thiếu. Naïa Spa mang đến trải nghiệm đánh thức mọi giác quan bằng các liệu pháp trị liệu được xây dựng từ thiên nhiên dựa trên bí quyết truyền thống về chăm sóc sức khỏe và sắc đẹp của nền văn minh Châu Á.
Tại Wyndham Grand Phu Quoc, đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp luôn sẵn sàng đồng hành cùng bạn, đảm bảo mọi yêu cầu của bạn được đáp ứng một cách tận tâm. Hãy cùng chúng tôi tạo nên những khoảnh khắc đáng nhớ và biến mọi mong đợi thành hiện thực tại Wyndham Grand Phu Quoc.