Mô tả công việc
To coordinate the fulfilment of the work safety & training, maintain the highest food safety and hygiene standards (HACCP) at all times, implement new buffet design on regular base, and creating new culinary trends , Strive for the highest standards
Responsible of the kitchen equipment and machinery's, coordinates its maintenance & cleaning of all facilities to maintain good working condition. Verify and check the temperatures of walk in coolers and freezers & fridges in each outlet, report and prepare a defect list for the engineering maintenance department (ASAP)
To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. Work closely with the Food Storeroom to place the orders to the store on time.
To check the correct temperature and follow recipes according to Hotels food safety standards
To supervise and work closely according to what is been designed by the food & beverage department
To coordinate the preparation of menus for special events, according to what is been communicated by sales / banqueting department.
To design the menu's for their specific restaurants and banquets. To propose the prices to the management, according to cost percentage requirements established by F&B Director
To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
Responsible of the kitchen inventory & expenses -wastage-breakage
To elaborate of the annual budget of the kitchen.
To manage the recruitment, training and development of the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by the Brand.
To analyze the quality index and the customer's comments and to set up corrective actions and improvement plans.
To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.
Yêu cầu công việc
Apprenticeship
Occupational training (or equivalent)
Fluently in English
Plan & propose effective promotions Banqueting
Food cost control
Unique Buffet set up, Presentation Concepts
Great attitude with colleagues & customers
6-8 years in the same position in hotels of similar category and services
Quyền lợi được hưởng
Insurance: In addition to health insurance, social insurance, and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
13th month salary, and holidays.
To participate in any Training/Development schemes as recommended by senior management.
CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ THIẾU NHI MỚI chuyên gia về ngành giải trí của thiếu nhi tại Việt Nam, với các hoạt động kinh doanh khác nhau, bao gồm: trung tâm Giáo-Trí tiNiWorld, mô hình giải trí dành cho giới trẻ T CLB, phân phối đồ chơi trẻ em (Công ty đồ chơi Phương Nga), chuỗi cửa hàng bán lẻ (Toyland & Babyland).
* tiNi là hệ thống khu vui chơi theo mô hình Giáo-Trí dành cho thiếu nhi từ 2 đến 12 tuổi. Hiện tại, chuỗi thương hiệu trung tâm Giáo-Trí tiNi đã có 27 trung tâm tại Hà Nội, Hải Phòng, Hạ Long, Ninh Bình, Buôn Ma Thuột, Cần Thơ, An Giang, Đồng Nai và Hồ Chí Minh.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2011
Mission
Là một công ty có phong cách sống tích hợp, tập trung vào việc đưa “niềm vui & nụ cười” đến các khách hàng trẻ em ở khắp mọi nơi, chúng tôi cung cấp một môi trường làm việc năng động được tạo nên bởi các chuyên gia trẻ tuổi, và được thúc đẩy bởi sự sáng tạo, đổi mới và đưa ra các sản phẩm đầy cảm hứng.