Việc làm Trung Nguyên Franchising

Cập nhật 20/09/2024 18:52
Tìm thấy 4 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần Trung Nguyên Franchising
Junior Sous Chef Japanese - Bếp Phó Bếp Nhật
Trung Nguyên Franchising
71 việc làm 3 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 20/05/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/07/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Nam Từ Liêm - Hà Nội

Mô tả công việc

JOB SPECIFIC TASKS

Operations/Property Management

• Performs all duties of Culinary and related kitchen area associates to train new associates and step in and assist during high demand times.

• Supervises daily shift operations and oversees production and preparation of culinary items.

• Opens and closes kitchen shifts and ensures completion of assigned duties.

• Maintains food handling and sanitation standards.

• Assists with developing menus and promotions.

• Operates all department equipment as necessary and reports malfunctions.

• Purchases appropriate supplies and manages food and supply inventories according to budget.

• Supervises staffing levels to ensure that guest service, operational needs and financial objectives are met.

• Understands and implements Marriott's 70 Point Safety Standards.

• Develops railroad-cleaning schedules for associates; ensures associates follow cleaning schedules and keep their work areas clean and sanitary.

• Ensures all associates have proper supplies, equipment and uniforms.

• Communicates areas in need of attention to staff and follows up to ensure follow through.

• Helps train associates in safety procedures and supervises their ability to execute departmental and hotel emergency procedures.

• Participates as needed in the investigation of associate accidents.

• Understands and complies with loss prevention policies and procedures.

• Maintain F&B concepts and Mission standards fro preparation & presentation.

• Ensures the Hotel delivers to guests: “Simply Fresh Chef-crafted Food”.

• Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

• Responds to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

• Follow and implement Prime times during operation hours.

• Departmental meetings are well planned and regularly scheduled on a monthly basis.

• Daily food audit is performed by a member of Management not less than Sous Chef position.

• To complete PAF’s rating, coach and counsel in an appropriate time and review with Executive Chef.

• Perform any reasonable request made by the management which is not life threatening or against the law.

• Management reserves the right to make changes to this job description as its sole discretion and without advance notice.

• Above all. To lead by example through a “hands on” approach to motivate our associates to excel.

Quyền lợi được hưởng

02 months of probation with Full salary| Service charge| Social Insurance

Attractive remuneration package & 13th month salary

Local and International training course

05 working days | 02 day-off per week

Duty meal & Uniform provided by hotel

Taxi for late night shift| Free motorbike & car parking

Cross training & Cross exposure & Task force opportunities

Associate Appreciation Week | Take-care culture

Baby born gift | Birthday gift| Marriage allowance| Bereavement allowance

Annual health check

Associate special discount for hotel rooms and F&B services at International Marriott properties

Career path in the most respected and prestigious hotel companies in the world

Yêu cầu công việc

  • Culinary Education
  • Fluent English & Strong communication & Service mind
  • Knowledge of kitchen operational procedures
  • Understanding of Restaurant; Room Service; Bar/Lounge and Banquet department procedures

Yêu cầu hồ sơ

APPLICATION:

- Send your CV (Picture attached & Subject: Candidate Name - Position) to Hoteljob

- OR Fill in the application from at Loss & Prevention room at hotel (No.8 - Do Duc Duc - Nam Tu Liem - Hanoi)

- Interview appointment will be set up only to potential candidate at the soonest.- Recruitment fanpage: JW Marriott Hanoi - Human Resources

Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần Trung Nguyên Franchising
Trung Nguyên Franchising Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
82-84 Bùi Thị Xuân, P. Bến Thành, Q.1

Công ty Cổ phần Trung Nguyên Franchising là Công ty thành viên của Tập Đoàn Trung Nguyên. Công ty được thành lập vào ngày 01/07/2011 để quản lý Chuỗi không gian cà phê Trung Nguyên, đánh dấu sự phát triển vượt bậc của mô hình cửa hàng Trung Nguyên.

Hiện nay hệ thống Không gian cà phê Trung Nguyên theo mô hình mới đã có mặt tại TP. Hồ Chí Minh, Hà Nội, Đà Nẵng, Buôn Ma Thuột, Bình Dương, Cần Thơ...

Chính sách bảo hiểm

  •  Được hưởng các chế độ bảo hiểm: BHYT, BHXH, BHTN
  • Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
  • Được hưởng bảo hiểm xã hội.

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm
  • Party
  • Teambuilding

Lịch sử thành lập

  • Được thành lập năm 2004

Mission

Xây dựng một cộng đồng nhân loại hợp nhất theo một hệ thống giá trị của lối sống tỉnh thức đem đến thành công và hạnh phúc thực sự.

Những nghề phổ biến tại Trung Nguyên Franchising

Bạn làm việc tại Trung Nguyên Franchising? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Trung Nguyên Franchising

Trung Nguyên Franchising

Click để đánh giá