Mô tả công việc
- Check, receive, store and handle foodstuffs for cleanliness and safety. Keep all kitchen equipment clean and take care to prevent the loss or damage of food materials or tools. Keep work area clean and unobstructed.
- Communicate or determine what is required to manage food requirements or inventory. Perform general kitchen management tasks such as creating a daily list of food or ingredients and managing the maintenance and storage standards for food and other inventory
- Provide or support ideas for daily menu additions or updates, support other cooks or support training
Quyền lợi được hưởng
* Professional and friendly working environment
* Competitive benefit package
- 2 days off/ week, 12 annual leaves/ year
- 24h accidental insurance
- Uniform + staff meals
Yêu cầu công việc
- Understanding of F & B and hotel industry and products
- Cooking-related knowledge, including excellent cooking skills and the ability to organize standard recipes
- Ability to introduce and explain menus to F & B team leaders and team members (Education Skills)
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Cổ phần Trung Nguyên Franchising là Công ty thành viên của Tập Đoàn Trung Nguyên. Công ty được thành lập vào ngày 01/07/2011 để quản lý Chuỗi không gian cà phê Trung Nguyên, đánh dấu sự phát triển vượt bậc của mô hình cửa hàng Trung Nguyên.
Hiện nay hệ thống Không gian cà phê Trung Nguyên theo mô hình mới đã có mặt tại TP. Hồ Chí Minh, Hà Nội, Đà Nẵng, Buôn Ma Thuột, Bình Dương, Cần Thơ...
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm: BHYT, BHXH, BHTN
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Party
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- Được thành lập năm 2004
Mission
Xây dựng một cộng đồng nhân loại hợp nhất theo một hệ thống giá trị của lối sống tỉnh thức đem đến thành công và hạnh phúc thực sự.