Việc làm
- Reviews
- Việc làm
- Mức lương
- Phỏng vấn
- Tổng quan
- Oversee the management of restaurants, bars and outlets.
- Oversee the management of the kitchen operations.
- Oversee the management of catering operations.
- Oversee the management of banquet operations.
- Manage staff within the hotel's organization structure and human resource and hotel policies.
- Communicate regularly with food and beverage staff and conduct effective staff briefings.
- Provide a professional, advisory and executive support service to the General Manager to assist in meeting strategic goals.
- Establish systems which monitor the achievement of departmental goals.
- Ensure compliance with business operations and hospitality laws.
- Work with sales to manage the development of new products and services.
- Develop quality management systems.
- With Purchasing Manager, develop and monitor the implementation of purchasing procedures.
- Manage the delivery of high-quality service to guests.
- Access and use Food and Beverage computer programs.
- Achieve budgeted revenues, prepare monthly forecast, monitor and control food, beverage and labor costs, and maximize profitability within all areas of the food and beverage department. Participate in the preparation of the annual departmental operating budget and financial plans that support the overall objectives of the hotel.
- Ensure all staff is properly trained on quality and service standards and have the tools and equipment needed to effectively carry out their job functions.
- Work with Human Resources on manpower planning and management needs.
- Work with Director of Finance in the preparation and management of the Department's budget.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.- Bachelor's degree in hospitality management, Tourism Management, or a related field.
- At least 5 years of experience in a front office managerial position or equivalent role at a 4- or 5-star hotel.
- Good English communication skills (additional foreign languages are a plus).
- Strong leadership, management, and staff training skills.
- Excellent problem-solving and decision-making abilities.
- In-depth understanding of international hotel service standards.
- Proficient in hotel management software (Opera PMS) and office computer skills.
- Other requirements:
- Good appearance and professional demeanor.
- High sense of responsibility and ability to work under pressure.
- Flexible working hours (willing to work on weekends and holidays).
RADISSON DANANG là Khách sạn tiêu chuẩn quốc tế được quản lý với tập đoàn quản lý khách sạn quốc tế Radisson với hơn 1400 khách sạn trên toàn thế giới.
Nằm trong khoảng cách đi bộ đến Bãi biển Mỹ Khê, Khách sạn Radisson Đà Nẵng tự hào có vị trí thuận tiện cách Sân bay Quốc tế Đà Nẵng (DAD), Cầu Rồng và Bán đảo Sơn Trà vài phút. Các phòng của chúng tôi có tầm nhìn toàn cảnh ngoạn mục ra đại dương, thành phố và những ngọn núi xung quanh. Luôn kết nối với bạn bè hoặc các cuộc họp của bạn bằng Wi-Fi miễn phí và các thiết bị sạc.
Hãy tự thưởng cho mình một ngày spa thư giãn, nơi bạn có thể tìm thấy sự thư giãn hoàn toàn với một loạt các liệu pháp chăm sóc sức khỏe và sắc đẹp. Giữ gìn vóc dáng tại trung tâm thể dục của chúng tôi và đi bơi trong hồ bơi vô cực trên sân thượng của chúng tôi. Nâng cao ngày mới của bạn với cocktail giải khát và một số món ăn nhẹ tại Vivid Bar, nằm trên tầng 21. Dịch vụ trợ giúp đặc biệt và phòng 24 giờ của chúng tôi đảm bảo lịch trình du lịch của bạn được đảm bảo an toàn. Chúng tôi cũng cung cấp nhiều lựa chọn ăn uống nếu bạn muốn có một bữa ăn ngon cách phòng của mình vài bước chân.
Những nghề phổ biến tại RADISSON DANANG
Bạn làm việc tại RADISSON DANANG? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn