Các phòng ban đang tuyển dụng tại Red Sun

Quản lý sản phẩm & dự án
Lao động có tay nghề và sản xuất
Du lịch, khách sạn
Hành chính
Marketing/ Truyền thông
Buôn bán/ Kinh doanh
Tài chính - Kế toán
Kỹ thuật
Nghệ thuật - Thiết kế
Giáo dục
Công nghệ thông tin
Dịch vụ khách hàng
Vận tải
Xây dựng

Việc làm Red Sun

Cập nhật 16/03/2025 23:41
Tìm thấy 12 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ THƯƠNG MẠI QUỐC TẾ MẶT TRỜI ĐỎ
Chef de Cuisine - Commissary/ Bếp Trưởng Bếp Sơ Chế
Red Sun
239 việc làm 3 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 29/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments

• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals

• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….

• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

• Diligence in prevention of wastage

• Control quality of received product in receiving area

• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage

• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.

• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet

• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.

• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed

• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner

• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action

Quyền lợi được hưởng

Competitive salary

Service charge

Social Insurance as law

Bao Viet Health insurance for personal and family

24/7 Accident Insurance

Relocation assistance

Rest & Relaxation Allowance

Repatriation allowance

Home Leave allowance

Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort

Gym room

Yêu cầu công việc

1. Education:

Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

2. Service years in the field :

10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.

3. Service years in supervisor/manager level:

2 Years previous experience in same position

4. Knowledge and skills:

Must be able to read and write to facilitate the communication process

Computer and Microsoft Office skills

Solid communication & training skills

Menu compilation skills

Having knowledge about food safety and hygiene

Food cost of the banquet kitchen

Budget of the banquet kitchen

Competitor / best practice knowledge

Working with multi-cultural teams

Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

Maintain high standards of personal hygiene at all times

Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

Ensure that full uniform is worn at all times

Support and adhere to the equal opportunities policy of the company

5. Language:

Good comprehension of the English language

6. Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job applied

Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)

Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
số 46, phố Trần Thái Tông, Phường Dịch Vọng Hậu, Quận Cầu Giấy, Thành phố Hà Nội, Việt Nam

Công ty cổ phần Đầu tư Thương mại Quốc tế Mặt Trời Đỏ (Redsun) được thành lập ngày 19/2/2008. Sau hơn 10 năm trưởng thành và phát triển, Redsun được biết đến là một trong những thương hiệu ẩm thực hàng đầu Việt Nam với hơn 200 nhà hàng trên toàn quốc. Và đến nay,  thông qua các nhà hàng mang  đặc trưng văn hóa ẩm thực đến từ Nhật Bản, Hàn Quốc, Thái Lan, Ý, Lào,..này, mỗi năm chúng tôi đã đón khoảng 2,4 triệu lượt khách hàng sử dụng dịch vụ.

Không chỉ có thế, Redsun rất tự hào rằng bằng công việc, niềm say mê, nhiệt huyết của chính mình, chúng tôi không chỉ mang đến cho các thực khách của mình những cảm xúc tích cực được cộng hưởng thông qua các món ăn tinh tế, văn hóa phục vụ khách hàng tận tâm. Mà Chúng tôi còn cùng nhau luôn nỗ lực để trở thành đại sứ đưa các nền văn hóa ẩm thực nổi tiếng thế giới tới Việt Nam để mỗi người dân Việt xích lại gần hơn với các bạn bè khắp nơi thông qua những món ăn đậm chất văn hóa vùng miền…. Khiến công việc của Chúng tôi ý nghĩa hơn rất nhiều.

Với sự phát triển không ngừng và mong muốn được “sát cánh” với những trái tim nhiệt huyết, yêu ẩm thực từ khắp mọi miền để cùng thực hiện sứ mệnh của mình, chúng tôi hân hoan chào đón ứng viên cho các vị trí hấp dẫn tại Redsun!

Những nghề phổ biến tại Red Sun

Bạn làm việc tại Red Sun? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Red Sun

Red Sun

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo