Việc làm Đường Biên Hòa

Cập nhật 27/11/2024 19:46
Tìm thấy 13 việc làm đang tuyển dụng
Công ty Cổ phần Đường Biên Hòa
Chef de cuisine for Main Kitchen
Đường Biên Hòa
95 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 20/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 20/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

1. To promote and maintain effective communications between all food producing areas.

2. To check daily production charts against house count and expected business. Adjust estimate of the daily flow of business if necessary eliminating over production and waste.

3. To constantly check and expedite food service during all meal periods to ensure food meets our portion control and quality standards. Follow-up

and update use records.

4. To maintain and supervise good practices in all food production areas, strictly enforcing our ‘Clean as you go’ policy throughout all reach-ins, walk-ins, freezers, machinery and other equipment. Establish systems and methods of operation to ensure cleanliness and hygiene in all back of house areas to standards set as cost effectively as possible.

5. To achieve departmental standards and goals, maintain a safe working environment with a follow-up by repair order.

6. To aid in cross training and development of all food production employees within your area.

7. To ensure that all associates are punctual for work shifts.

8. To assign schedules and supervise all production in all kitchen areas.

9. To communicate any problems with outlets to the affected department head and the Executive Sous Chef or Executive Chef for follow-up.

10. To participate and follow up on taste panels.

11. To check inventories to see proper storage and rotation of stock.

12. To closely follow up to see the cost for banquet event orders are properly break downed.

13. To check staff restaurant menu for quality, quantity and adherence to menu cycle.

14. To ensure that all staffs adhere to all fire, health and safety procedures.

15. To be responsible for the administration of the disciplinary and grievance procedures as laid down by the Hotel, ensuring the proper attitude, appearance and discipline of associates.

16. To select and interview staff in conjunction with the Executive Chef and the Human Resources Department when necessary.

17. To ensure that all buffet set-ups are professional, appealing to the eye and constantly replenished.

18. To lead by example with a hands-on approach and demonstration when coaching.

19. To establish appropriate training for all kitchen staff to achieve departmental standards and goals and to assist in personal and professional development.

20. To promote good internal departmental relations.

21. To liaise with F&B outlet managers to establish their requirements and discuss operational problems.

22. To apply SOPs as a way of improving service and standards within the Food and Beverage and kitchen department.

23. To attend the following meetings:

- Food and Beverage weekly meeting

- Weekly meeting with Executive chef and all Sous chef

- Monthly kitchen meeting

- Staff meeting when necessary

- Daily production meeting

24. Perform all other reasonable tasks as requested by Management board

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

1. At least five years’ experience as a Chef De Partie in a related cuisine in high volume five-star hotels.

2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.

3. Certifications as required to comply with local and state laws.

4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.

5. Experience in high volume operation and menu composition.

6. Excellent management and leadership skills

7. Good training and coaching skills

8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment


Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc thông tin liên lạc về địa chỉ email hoa.le daewoohotel.com hoặc liên hệ phòng nhân sự 

02438315000 máy lẻ 3040

Khu vực
Báo cáo

Công ty Cổ phần Đường Biên Hòa
Đường Biên Hòa Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Khu CN Biên Hòa 1, Đồng Nai

Công ty cổ phần đường Biên Hòa đã trải qua hơn 48 năm phát triển và vươn lên không ngừng , đã và đang trở thành một trong những thương hiệu hàng đầu tại Việt Nam trong lĩnh vực sản xuất nghành hàng tiêu dùng.

Công ty Cổ phần Đường Biên Hòa chuyên sản xuất  và kinh doanh các sản phẩm mía đường, các sản phẩm sản xuất có sử dụng đường, và đường tinh luyện…

Với hệ thống hơn 200 đại lý trải dài từ Bắc vô Nam và 4 chi nhánh lớn tại Hà Nội, Đà Nẵng, Sài Gòn, Cần Thơ. Đường Biên Hòa đang khẳng định sự tin tưởng mạnh mẽ với người tiêu dùng trong và ngoài nước.

Để phục vụ cho sự phát triển trong tương lai, Đường Biên Hòa đang tìm kiếm những nhân tài. Nếu bạn là người tự tin, yêu thích công việc, trung thực, có trách nhiệm, muốn làm việc lâu dài với mức lương hấp dẫn và môi trường có nhiều cơ hội phát triển, chào mừng các bạn gia nhập vào gia đình Đường Biên Hòa.

Những nghề phổ biến tại Đường Biên Hòa

Bạn làm việc tại Đường Biên Hòa? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Đường Biên Hòa

Đường Biên Hòa

Click để đánh giá