Việc làm Golden Gate

Cập nhật 05/12/2024 23:22
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN TẬP ĐOÀN GOLDEN GATE
Director of Restaurants & Bars
Golden Gate
57 việc làm 9 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Tổng Giám Đốc/ Ptgđ/ Giám Đốc/ Pgđ
Ngày đăng tuyển: 09/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers.

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues.

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect.

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create a sense of one team.

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments.

• Working with the catering office, identify additional sales opportunities to enhance revenue.

• Drive promotions that deliver great dining experiences for guests at a good value.

• Make sure credit and financial transactions are handled securely.

• Make sure all food and beverage equipment is in operational condition and regularly cleaned.

• Make sure all food and beverage facilities including banquet/convention spaces are clean and properly stocked to anticipated business volume. Notify engineering immediately of any maintenance and repair needs.

• Establish and achieve quality and guest satisfaction goals. Help guests with their requests and complaints - making sure you maintain a high level of guest satisfaction.

• Analyse guest insights to identify and meet customer expectations and build on guest loyalty.

• Regularly communicate with guests to ensure expectations are met.

• Manage hotel food and beverage marketing programmes and participate in and maintain system-wide food and beverage marketing programmes and promotions.

• Keep an eye on competitor activity/industry innovation. Review and approve menu design and concepts with the Executive Chef.

• Make sure food and drinks are secure and stored safely - always keep stock replenished to minimise waste.

• Handle food and beverage inventory procedures. Determine minimum and maximum stocks for all food, beverage, material, and equipment.

Quyền lợi được hưởng

1. LEAVE - NGÀY NGHỈ

  • 2 day - off per week/Hưởng 2 ngày nghỉ/tuần.
  • At least 16 Annual Leave per year/Ít nhất 16 ngày phép/năm.

2. ALLOWANCE - TRỢ CẤP

  • Service charge/Thưởng phí phục vụ hàng tháng.
  • Relocation allowance/Trợ cấp chi phí di chuyển nhận việc.
  • Home leave allowance/Trợ cấp thăm nhà.
  • Rest & Relaxation allowance (depends on job band)/Trợ cấp nghỉ dưỡng (tùy cấp bậc).

3. INSURANCE - BẢO HIỂM

  • 24/7 Insurance provided by the Resort from start date/Được Khu nghỉ dưỡng mua bảo hiểm tai nạn 24/7 từ ngày đầu nhận việc.
  • CompulsoryInsurance by Law/Được đóng các loại bảo hiểm bắt buộc theo quy định nhà nước.

4. OTHER BENEFITS - CÁC PHÚC LỢI KHÁC

  • Accommodation at Staffhouse, meal, bus to work (free)/Được cung cấp phòng ở tại Nhà nhân viên, bữa ăn, xe đưa đón đi làm (miễn phí).
  • Birthday voucher and celebration/Được tổ chức sinh nhật và phiếu quà tặng.
  • Discount on resort service, IHG employee rate/Được hưởng giảm giá sử dụng dịch vụ tại resort, đặt phòng giá nhân viên IHG...

Yêu cầu công việc

1. Education:

  • Bachelor’s degree/higher education qualification/equivalent in Hotel Management, culinary arts, or related field.

2. Service years in the field:

  • 04+ years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

3. Knowledge and skills:

  • Must obtain certifications or permits as required by local governmental agencies. Good Communication and writing skills.
  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the resort, the brand and the Company.
  • Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
  • Tasks and Project Management.

4. Language:

  • Fluent in Vietnam and English (speaking, listening, reading and writing)

5. Preferred (if required):


Yêu cầu hồ sơ

  • Anh/chị vui lòng liên hệ vào giờ hành chính từ 8:30 đến 18:00 vào thứ Hai - thứ Sáu.
  • Số điện thoại: 02973 683 999 - 0911 815 105 (Phòng Nhân sự).
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Tầng 6, Tòa nhà Toyota, 315 Trường Chinh - Quận Thanh Xuân - TP. Hà Nội

Bắt đầu hoạt động kinh doanh dịch vụ ẩm thực từ 2005, hiện tại chúng tôi đã có gần 17.000 đối tác làm việc tại khoảng 400 nhà hàng thuộc 22 mô hình tiên phong về dịch vụ ăn uống tại Việt Nam.

- Kichi Kichi: Lẩu băng chuyền

- Ashima : Lẩu nấm thiên nhiên

- Vuvuzela: CLB bia tươi

- Sumo BBQ: Lẩu nướng Nhật Bản

- Isushi: Buffet Nhật Bản

- Gogi House: Nhà hàng Hàn Quốc

- Daruma : Quán ăn nhanh Nhật Bản

- City Beer Station: Trạm bia thành phố

- Hutong: Thiên đường lẩu Hong Kong

- Cowboy Jack's : Nhà hàng Mỹ

- Kintaro Udon: Quán mỳ Nhật Bản

- K - Pub: Vườn nướng Hàn Quốc

- Phố ngon 37 : Món ăn đường phố

- Ba con cừu: Lẩu cừu Mông Cổ

- I Cook : Món ngon tại nhà

...

Để đáp ứng tốc độ phát triển nhanh chóng của công ty, Golden Gate chào đón những nhân viên năng động, tài năng, ham học hỏi, nhiều hoài bão và mong muốn thể hiện tài năng gia nhập đội ngũ của chúng tôi.

Những nghề phổ biến tại Golden Gate

Bạn làm việc tại Golden Gate? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Golden Gate

Golden Gate

Click để đánh giá