Mô tả công việc
- Ensure that all Quality Food Safety activities comply with Safety /Health Safety Environmental policies and company regulations.
- Set up/implement/maintain and enhance the QFS system, including QFS assurance of Raw/packaging material, Processing, and Finished Goods. Provide the direction of enhancing the QFS system to fulfill new updates/changes in the business.
- Participate in the QFS (region / global) programs per requirements.
- Internal/ external QFS audit – reporting
- Customer complaint handling
- Manage/train the QFS team including on-the-job training and QFS training (current and new team members)
- Manage the in-house laboratories.
Yêu cầu công việc
- University graduate (or higher) is needed: Micro/ Chemistry – Food Technology is preferred.
- Get used to GSFI requirements and practical implementation of GSFI (HACCP, BRC, ISO 22000, Halal, RA, Organic etc.).
- At least 8-10 years (or more) experience in food quality assurance/ Food/ Experience in agricultural products is preferable.
- Excellence in English (4 skills) is required.
Quyền lợi được hưởng
- Cơ hội huấn luyện:
LinkedIn Learning
Internal training - Thời gian làm việc: 08h00 - 17h00 Mon to Fri
- Phúc lợi:
Tet holiday bonus 1 month salary
Performance bonus 1 - 3 months salary - Lương: Cạnh tranh
Thành lập vào ngày 26 tháng 07 năm 2001 và chính thức đi vào hoạt động từ năm 2004. Sau nhiều năm hoạt động, Công ty TNHH thực phẩm Đông Đô (Đôi Đũa Vàng) đã không ngừng phát triển lớn mạnh để trở thành thương hiệu hàng đầu Việt Nam với vị trí vững chắc trên thị trường, chuyên phân phối các mặt hàng thực phẩm đông lạnh có chất lượng và dinh dưỡng cao.
Hướng đến mục tiêu phát triển bền vững, Đôi Đũa Vàng liên tục thấu hiểu mong muốn của khách hàng, thay đổi và cải tiến về công nghệ đưa đến thị trường những dòng sản phẩm hoàn hảo nhất
“Trở thành doanh nghiệp chế biến và cung cấp thực phẩm hàng đầu Việt Nam, có đủ năng lực quản trị để thích ứng với quá trình toàn cầu hóa.