- Supervise the functioning of all Food and Beverage employees, facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved.
- Control and analyze, on an on-going basis, in order to optimize the Quality levels of product and service, Guest satisfaction, Merchandising and marketing, Operating costs and Sanitation and cleanliness (hygiene).
- Coordinate and supervise the preparation, presentation and service of food products to ensure the highest quality at all times.
- Establish and maintain effective employee relations.
- Supervise and coordinate pricing and preparation of menus, beverage and wine lists by taking into consideration such factors as: Local requirements, Market needs & Merchandising and promotions, Competition & Trends, Potential costs and Availability of Food and Beverage products & Recipes.
Các phòng ban đang tuyển dụng tại Best Western Premier SonaSea Phú Quốc
Nhân sự
Lao động có tay nghề và sản xuất
Dịch vụ khách hàng
Du lịch, khách sạn
Other
Quản lý sản phẩm & dự án
Nghệ thuật - Thiết kế
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
Hành chính
Tài chính - Kế toán
An ninh - Bảo vệ
Buôn bán/ Kinh doanh
Ngân hàng