1. Talent Requisition
- Determine future staffing needs based on business goals, department demands, and potential turnover.
- Define roles, responsibilities, and competencies needed for each position.
- Work with hiring managers to specify job descriptions, qualifications, and skill requirements.
- Implement the hiring and selection and ensure the hiring process under My Recruiting on the internal system.
2. People Development
- Understand the key business goals and identify the skill gap of the people.
- Build and develop the tools to define the core competencies, success profile, critical positions and skill gap analysis.
- Create the data-driven assessment to identify the talent employees, critical positions.
- Design customized development plans, talent retention and implement the programs.
- Measure and Evaluate development effectiveness and ROI
- Foster a culture of continuous learning.
3. People motivation and engagement
- Do the surveys to gauge engagement levels, gather insights, and identify improvement areas.
- Analyze the employee's survey and closely working with other functions to provide the engagement solutions.
- Create a Culture of Recognition and Reward through the initiatives to promote the innovation, automation and differences.
- Organize the Company events to connect the people at all functions.
- Collaborate with the colleagues to create a strong employer brand through launching the employer branding activities and emphasizing the diversity, equity and inclusion activities.
4. Other Tasks
- Build and manage the personnel related cost budget.
- Control the administration tasks related to the Commercial business operation such as travelling support, visitor welcome, stationary order, etc.
- Implement other tasks assigned by the line manager.
Thành lập vào ngày 26 tháng 07 năm 2001 và chính thức đi vào hoạt động từ năm 2004. Sau nhiều năm hoạt động, Công ty TNHH thực phẩm Đông Đô (Đôi Đũa Vàng) đã không ngừng phát triển lớn mạnh để trở thành thương hiệu hàng đầu Việt Nam với vị trí vững chắc trên thị trường, chuyên phân phối các mặt hàng thực phẩm đông lạnh có chất lượng và dinh dưỡng cao.
Hướng đến mục tiêu phát triển bền vững, Đôi Đũa Vàng liên tục thấu hiểu mong muốn của khách hàng, thay đổi và cải tiến về công nghệ đưa đến thị trường những dòng sản phẩm hoàn hảo nhất
“Trở thành doanh nghiệp chế biến và cung cấp thực phẩm hàng đầu Việt Nam, có đủ năng lực quản trị để thích ứng với quá trình toàn cầu hóa.