Mô tả công việc
- Managing junior staffs in the kitchen
- Carry out administrative duties to maintain an efficient workspace
- Complies with the Department's Standards Operating Procedures
- Labels food containers properly to maintain food safety and hygiene standards
- Assist Chef de Partie and Sous Chef in ensuring that all kitchen standards in the designated kitchen section are complied
- Ensure that all dishes prepared in the designated kitchen section are as per the set recipes, consistent in terms of quality, presentation and food hygiene.
- Ensures that tools and equipment in the designated kitchen section are maintained to a good standard with minimum breakage.
Yêu cầu công việc
- Have good organizational skills
- Pay attention to even the minutest details
- Follow the health and safety guidelines of the kitchen
- 5-star pastry experiences, international background
Quyền lợi được hưởng
2. Attractive service charge (about 3.5 million - 5,5 million/month)
3. Support 2 meals during the working shift
4. Insurance system to pay 100% of salary + health insurance
5. Annual leave days, public holidays leave
6. Yearly outing trips
7. Luxury Hotel in Saigon
8. Be part of a Dynamic Team
9. Best Benefit Scheme
Công ty TNHH P.Dussmann Việt Nam là công ty thành viên của tập đoàn Dussmann CHLB Đức, là công ty hàng đầu về dịch vụ đa ngành tại Việt Nam, với 15 năm hoạt động tại thị trường Việt Nam, công ty đã xây dựng được thương hiệu vững mạnh trên thị trường và không ngừng nâng cao chất lượng phục vụ khách hàng. P.Dussmann Việt Nam hiện đang cung cấp các dịch vụ cao trong suốt 24/24 giờ trên toàn lãnh thổ Việt Nam bao gồm Dịch vụ làm sạch cho các cao ốc văn phòng, trường học, bệnh viện; Cung cấp Dịch vụ suất ăn công nghiệp cho các khách sạn quốc tế, căn hộ cao cấp, bệnh viện,…Các dịch vụ của P.Dussmann Việt Nam đều áp dụng công nghệ Đức và chất lượng châu Âu, tuân thủ hệ thống tiêu chuẩn chất lượng ISO 9001:2008 chứng thực bởi tổ chức TUV CERT (Cộng Hòa Áo).