Grand Mercure Danang Hotel

Đà Nẵng
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Grand Mercure Danang Hotel

Dịch vụ khách hàng
Lao động có tay nghề và sản xuất
Kỹ thuật
Hành chính
Chăm sóc sức khỏe
Tài chính - Kế toán
Du lịch, khách sạn
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
An ninh - Bảo vệ
Nghiên cứu và Khoa học
Buôn bán/ Kinh doanh
Quản lý sản phẩm & dự án

Việc làm Grand Mercure Danang Hotel

Cập nhật 22/12/2025 22:02
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Grand Mercure Danang Hotel
Chef de Partie (Western)/Tổ trưởng Bếp Âu - Bếp Nóng
Grand Mercure Danang Hotel
145 việc làm 2 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 20/12/2025
Hạn nộp hồ sơ: 29/01/2026
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hải Châu - Đà Nẵng

Mô tả công việc

  • Behaves and acts in an exemplary fashion, embodying the brand mindset
  • Helps provide smooth running services and a high standard of production by managing his or her section
  • Works autonomously to produce dishes in line with cooking instructions
  • Helps employees improve their skills and provides support for career development
  • Supervises the commis chefs work
  • Produces and presents the dishes for the section in line with the cooking instructions and processes defined by the hotel and brand
  • May be asked to carry out some food preparation in the dining room in front of guests, depending on events or how the F&B offer is organized
  • Ensures that dishes are well presented, of a high standard and at the right temperature
  • Delivers dishes in good time to suit guests wishes
  • Depending on the hotel, may be asked to receive deliveries, check and store merchandise
  • Organizes his or her work and timing to suit fluctuations in guest numbers and special events
  • Evolves working methods in line with brand philosophy
  • Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere
  • Organizes and supervises the work carried out by commis chefs and apprentices in the area under his or her responsibility
  • Informs the team about cost optimization and the reduction of raw material wastage, tracks implementation
  • Trains commis chefs, apprentices and interns to a high standard
  • Attends meetings and briefings for kitchen staff
  • Has good working relationships with the other hotel departments
  • Ensures that the workplace remains clean and the safety of consumable goods by always respecting HACCP regulations
  • Respects the instructions and safety guidelines for the equipment used
  • Applies the hotel security regulations.

Quyền lợi được hưởng

  • Candidates will be provided details information during the interview.

Yêu cầu công việc

  • Vocational certificate or diploma in professional cuisine
  • Have experience in the same position
  • Team spirit
  • A thorough and organized approach
  • Excellent personal hygiene
  • Team leader
  • Attention to detail and quality
  • Adaptability

Yêu cầu hồ sơ

  • Resume
  • Photocopy of citizen identification card
  • Degrees and relevant certificates (Notarized photocopies)
Khu vực
Báo cáo

Grand Mercure Danang Hotel
Grand Mercure Danang Hotel Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Đảo Xanh, Quận Hải Châu, Thành phố Đà Nẵng

Chúng tôi là Grand Mercure Danang, một thành viên tự hào của AccorHotels, cung cấp một địa chỉ quốc tế cao cấp của sự khác biệt. Khách sạn này, nằm trên khung cảnh độc quyền của Đảo Xanh, ngay tại trung tâm thành phố Đà Nẵng, cung cấp 272 phòng được thiết kế đẹp mắt với ảnh sáng ban ngày tự nhiên và tầm nhìn toàn cảnh vịnh Đà Nẵng. Hãy cùng Grand Mercure Danang phát triển sự nghiệp của bạn nhé!


Những nghề phổ biến tại Grand Mercure Danang Hotel

Bạn làm việc tại Grand Mercure Danang Hotel? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Grand Mercure Danang Hotel

Grand Mercure Danang Hotel

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo