Việc làm Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân

Cập nhật 23/08/2024 10:41
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Hệ Thống Nhà Hàng Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân
Outlet Manager
Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân
39 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
Hết hạn ứng tuyển
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 19/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/09/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

KEY RESPONSIBILITIES

Manage the outlet operations of the hotel to ensure the achievement of established food and beverage quality and guest service quality standards and departmental revenue and profit goals.

Adhere to regulations concerning FSMS/HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and policies and procedures.

Report directly to Director of F&B

Key Metrics

Revenue Target

Department Budget

Overall Outlet profitability

Completion of assigned tasks / projects

Meeting deadlines

Key Performance Objective

Performance Review

Employee Satisfaction Survey

Guest Satisfaction Index

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)

Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with AccorHotels standards

Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit

Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled

Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar

Prepares for service by ensuring the department’s readiness

Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role and well-trained of products

Patron care standards are adhered to

Ensure the cellar operations are carried out including:

Take appropriate action to resolve guest complaints

Requisition bar items according to bar stocks

Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.

Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift

Assist to promote the entertainment.

Works with superior on manpower planning and management needs

Works with superior in the preparation and management of the Department’s budget

Motivate and drive team productivity at all times and offers assistant to other outlets where possible and as requested.

Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability

Conduct regular check on the cleanliness

Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.

Quyền lợi được hưởng

- 05 working days or 40 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 40 giờ một tuần.

- Social - Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội - Bảo hiểm Y Tế

- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )- Bữa ăn theo ca ( 03 bữa mỗi ngày nếu ở tại nhà nhân viên )

- Uniform / Đồng phục

- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house/ Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.

- On board Travel expense & Annual support / Hỗ trợ chi phí di chuyển khi nhận việc & vé thăm quê hàng năm

Yêu cầu công việc

Required Skills

Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

Good command in English

Leadership Skills

Computer Skills

Qualifications

Graduated from Vocational/College/University preferably in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

Experience

2 years related experience preferably in international 4-5 star hotel/resort, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

Assistant Outlet Manager with good background will be considered to interview.

Yêu cầu hồ sơ

Please send your resume in English / Vietnamese.

Vui lòng gửi CV bằng tiếng Anh hoặc tiếng Việt.

Khu vực
Báo cáo
Hệ Thống Nhà Hàng Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân
Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
158-160-162 Nguyễn Trãi, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Hệ thống nhà hàng Tân Hải Vân - Cơm Niêu Sài Gòn là một trong những chuỗi nhà hàng nổi tiếng Sài Gòn, được thực khách trong và ngoài nước yêu thích hơn 20 năm qua. Cho đến nay, hệ thống của chúng tôi đã liên tục phát triển và cho ra đời thêm những thương hiệu nhà hàng mới bên cạnh Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải vân, bao gồm: Mâm Bạc, Phở Cô Dần, A Bửu... Trong tương lai, chúng tôi vẫn sẽ mở rộng các thương hiệu cũ và tiếp tục xây dựng thương hiệu ẩm thực mới nhằm mang lại cho người Việt những trải nghiệm ẩm thực tuyệt vời nhất. Trên chặng đường phát triển ấy chắc chắn không thể thiếu sự góp sức của đội ngũ nhân viên tâm huyết, nỗ lực cùng nhau vì mục tiêu chung. Vì thế, Hệ thống Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân luôn chào đón những nhân tài đang tìm kiếm cơ hội nghề nghiệp và mong muốn thăng tiến trong ngành F&B đầy thú vị này.

Những nghề phổ biến tại Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân

Bạn làm việc tại Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân

Cơm Niêu Sài Gòn - Tân Hải Vân

Click để đánh giá