Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Food and Beverage Service team by performing support duties including mise en place of food preparation, set up of functions, set up of food and beverage equipment, mini bar operations and assisting with the preparation of service. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Mise en Place and Food Preparation.
- Assist with receiving and storage of goods.
- Clean and maintain equipment and premises.
- Maintain hygienic standards and procedures.
- Assist with the preparation of functions and service.
- Assist with cellar operations.
- Assist with the preparation of an outlet for service including:
- Cleaning of equipment.
- Sorting of stores equipment.
- Cleaning and maintaining glassware for service.
- Cleaning and maintain flatware for service.
- Cleaning and maintain china for service.
- Preparing waiter stations.
- Preparing buffet service.
- Preparing service equipment and materials.
- Assisting with table preparation.
- Mini Bar duties including:
- Filling mini-bar trolleys.
- Checking used stock against issued stock.
- Replacement of stock in accordance with mini-bar procedure.
- Recording of replacement of stock.
- Billing procedures in line with hotel policy.
- Ordering of mini-bar items.
- Storing of mini-bar items.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participates in training sessions as scheduled.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skill.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English, Chinese and French.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Have experience working in Chinese & French restaurant
- High School education
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Yêu cầu hồ sơ
Hotel de l'Opera nằm cách Nhà hát lớn xinh đẹp của Hà Nội chỉ một bước chân. Khách sạn chắt lọc những gì tốt nhất của Hà Nội – điểm nhấn thuộc địa trong kiến trúc và thiết kế nội thất sân khấu tương phản với không gian hiện đại để giải trí. Khách sạn là khách sạn boutique đầu tiên ở trung tâm Hà Nội, có 107 phòng và dãy phòng; mỗi nơi đều là một nơi tôn nghiêm được coi là cẩn thận của sự thoải mái xa hoa, với mọi tiện nghi xa hoa và sự tiện lợi được kết nối của Thế kỷ 21 được lựa chọn thủ công cho chất lượng của nó. Các nhà hàng, quầy bar, WiFi miễn phí đều kết hợp với nhau để mang đến một điểm nhấn hoạt động.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2011
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành