Mô tả công việc
- Responsible for ensuring every employee is working effectively and efficiently improving employee morale and employee relations
- Leading and managing the quality/quantity of items produced by the Pastry department, coordinating the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervising and managing employees
- Advocating sound financial/business decision making
- Oversee all cooking operations, including methods of preparation, portion control, monitoring timeliness of food delivery and garnishing
- Oversee the monitoring of weekly sales and adjusts prep production levels ensuring all food products are ordered to par levels and can make adjustments according to business volumes
- Open and close work area at scheduled times, ensuring full preparation for operation/function
- To lead and manage the quality of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Lead and manage the quality and quantity of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervise preparation, quality and quantity of all baked items
Quyền lợi được hưởng
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24
- Attractive Medical package
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria
- International working environment and friendly teammates.
- Other benefits according to Company's policy.
Yêu cầu công việc
1. At least 3 years’ experience as a sous chef or Asst. Pastry Chef in a related cuisine in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
5. Experience in high volume operation and menu composition.
6. Excellent management and leadership skills
7. Good training and coaching skills
8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Yêu cầu hồ sơ
Công ty Bánh Đồng Tiến được thành lập từ năm 1963 từ một xưởng sản xuất với quy mô gia đình. Trải qua hơn 50 năm hình thành và phát triển, đến nay là một Công ty có thương hiệu lớn với hệ thống hơn 60 Bakery có mặt tại Thành phố Đà Nẵng và Hồ Chí Minh.
Với tiêu chí “Tươi, mới mỗi ngày”, các sản phẩm được lựa chọn, chắt lọc từ nguồn nguyên liệu tươi ngon và đặc biệt sản phẩm được sản xuất trong ngày cùng với đội ngũ thợ bánh lành nghề có nhiều năm kinh nghiệm trong kỹ thuật làm bánh, Đồng Tiến Bakery luôn cam kết mang đến cho khách hàng những sản phẩm chất lượng với giá hợp lý.
Chúng tôi tin tưởng rằng khi đến với Đồng Tiến Bakery, khách hàng luôn chọn được sản phẩm ưng ý nhất.
Không những là doanh nghiệp đứng đầu trong ngành bánh ngọt, Đồng Tiến Bakery còn là nơi đáng làm việc nhất dành cho bạn, đặc biệt là những ai đam mê làm bánh. Công ty luôn tạo điều kiện tốt nhẩ để nhân viên được thoải mái đưa ra những sáng tạo mới, được làm việc và học hỏi từ đội ngũ nhân viên nhiều kinh nghiệm hòa đồng và thân thiện. Công tác đào tạo kỹ năng chuyên môn cũng được công ty đầu tư mạnh mẽ.