Mô tả công việc
The position is responsible for:
Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.
Primary Responsibilities
Assist and support the Executive Chef to the highest standards in the daily operation of the Culinary team.
The Executive Sous Chef requires solid leadership qualities, organizational and administrative talent and is fully responsible for their venue operation
Plan, organize, control and direct the work of colleagues
Development and improvement of the people, product and profit of the Culinary Department with a focus on superior quality and consistency.
Develop mainternan the highest standards in the daily operation of the Culinary team
Develop new menu options based on seasonal changes and customers' requirements as well as the hotel's business purpose
• Create menus and work with sales team to respond to different customer requirements
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts
Responsible for the hygienic and safe preparation of food within the outlet
• Ensure proper operation and Follow up on all reports from department heads to ensure all standards are strictly enforced
Main Complexity/Critical issues in the Job
• Deal well with guests' requests as well as complex requests of guests, as well as customer complaint situations in each specific situation…
The ability to control and be flexible in adjusting the menu cost to suit each customer's complex requirements
Quyền lợi được hưởng
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Culinary Certificate or related field.
• A minimum of 2 years’ experience in a similar role.
• Strong knowledge of cooking methods, kitchen equipment, and best practices.
• Good understanding of Mc system and restaurant software programs.
• Teamwork-oriented with outstanding leadership abilities.
• Excellent communication and interpersonal skills.
Competencies
• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Good presentation and influencing skills
• Good computer skill
Yêu cầu hồ sơ
Tọa lạc ngay trước biển của đường bờ biển nguyên sơ phía Tây Bắc, trong khu Bãi Dài của đảo ngọc Phú Quốc, cách sân bay Quốc tế Phú Quốc 40 phút, và cách thị trấn Dương Đông 30 phút lái xe, Crowne Plaza Phú Quốc Starbay là một địa điểm lý tưởng cho khách du lịch hiện đại, bất kỳ là cặp đôi hay gia đình. Khu nghỉ dưỡng được thiết kế bao gồm 310 phòng gồm các phòng thường, phòng cao cấp, và các căn biệt thự đẹp. Ngoài ra, tại đây du khách có thể trải nghiệm về các bữa ăn độc đáo, các dịch vụ trị liệu, phòng tập thể hình với các trang thiết bị hiện đại và khu hội nghị được thiết kế chuyên biệt với những kích thước khác nhau phục vụ cho yến tiệc, hội họp.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2018
Mission
Crowne Plaza Phú Quốc Starbay là khu nghỉ dưỡng cao cấp với 308 phòng nghỉ, suite và villa mang phong cách trang nhã ven biển Bãi Dài, Tây Bắc Phú Quốc. Du khách tại đây sẽ được thưởng thức phong vị địa phương cũng như ẩm thực quốc tế tại hai nhà hàng đặc biệt. Bên cạnh đó, Hoa Sim Spa và phòng Gym hiện đại trong khuôn viên khu nghỉ dưỡng cũng sẽ giúp du khách khơi dậy nguồn năng lượng nội sinh và giữ gìn vóc dáng. Phòng tiệc và hội nghị được thiết kế thời thượng để trở thành tiêu điểm mang phong cách đương đại, lý tưởng để tổ chức các sự kiện hoặc gặp mặt.