Mô tả công việc
- Take food and beverage orders from the guest on the order taking pads or on the handheld Point of Sales (POS) system.
- Obtaining revenues, issuing receipts, accepting payments, returning the change.
- Performing basic cleaning tasks as needed or directed by supervisor.
- Filling in for absent staff as needed.
- Co - ordinate with the kitchen staff, bar staff to ensure smooth operation and guest satisfaction
- Server food and beverage to the guest as per the course of order.
- Following all the policies and procedures of the Restaurant to ensure operations standards are consistent.
- Any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary + service charge + allowance + tips
- A professional and friendly working environment with opportunities for advancement, participation in social insurance, unemployment insurance, accident and health insurance.
- Duty meal and company uniform provided.
- Participation in training programs: professional development and English language training.
- Annual bonuses and other benefits as per company regulations.
Yêu cầu công việc
- Fluent in Vietnamese, English and knowing Japanese is an advantage.
- Have at least 1 year of experience in the same position in luxurious restaurants, hotels.
- Agile, enthusiastic, honest, careful and responsible; sociable, friendly and pressure-resistant.
Yêu cầu hồ sơ
HR Office - 44 Yên Phụ, Ba Đình, Hà Nội
SĐT: 0386463895 (Ms. Hồng Anh)
Dự án bệnh viện đa khoa quốc tế với quy mô 150 giường tại Hà Nội, thuộc SUN HOSPITALITY GROUP với mục tiêu thu hút đội ngũ bác sỹ, chuyên gia y tế đầu ngành của Việt Nam và quốc tế , tận tâm giàu kinh nghiệm và trở thành bệnh viện hàng đầu Việt Nam cả về chuyên môn và công nghệ, hướng đến đạt tiêu chuẩn quốc tế cao nhất về quản lý chất lượng và an toàn người bệnh JCI.