Việc làm Khách Sạn Mường Thanh

Cập nhật 23/08/2024 11:52
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Khách Sạn Mường Thanh Luxury Bắc Ninh - Công Ty Cổ phần Tập Đoàn Mường Thanh
Demi Section Chef (Chinese Kitchen) - Tổ phó (Bếp Trung Hoa)
Khách Sạn Mường Thanh
138 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 19
Hết hạn ứng tuyển
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 19
Thông tin cơ bản
Mức lương: 8 - 12 triệu
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 25/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/08/2024
Hình thức: Ca gãy
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:

o Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches

o Sauces

 hot and cold

o Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes

o Poultry and Game dishes

o Meat dishes

 meat marinades

 carve meats

o Fish and shell fish

 sauces for fish and shell fish

 garnishing techniques and methods of service for fish

o Pastry, cakes and yeast goods

 petits fours

 desserts

o Hot and cold deserts

 Decorate portion and present

o Plates and Terrines

o Chinese Regional Dishes

 Guangong dishes

 Prepares an extensive range of meat, vegetable, chicken and seafood dishes

 Prepares sauces, condiments, seasonings and flavouring agents

 Prepares braised dishes

 Prepares dehydrated products

 Sichuman dishes

 Prepares a range of specialty chicken and duck dishes

 Prepares a range of specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes

 Prepares braised dishes

 Prepares hot and cold noodle dishes

 Beijing dishes

 Prepares specialty chicken and duck dishes

 Prepares specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes using regional cooking principles and specialty food presentation

 Prepares braised dishes according to regional style

 Prepares noodle dishes

 Shanghai dishes

 Prepares specialty menu items using specialized and preserved commodities

 Prepares specialty chicken and duck dishes

 Prepares specialty seafood dishes

 Prepares a range of vegetable dishes

 Prepares braised dishes according to regional style

 Prepares noodle dishes

o Vietnamese Dishes

 Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items

 Prepares and produces a range of salads

 Prepares soups and stocks

 Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes

 Prepares regional rice dishes

 Prepares regional noodle dishes

o Asian Desserts

 Produces a range of liquid and solid deserts

 Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts

 Produces baked desserts

o Dim Sum

 Produces sweet and savoury dim sum

 Produces deep fried dim sum

 Produces baked dumpling

 Produces a range of baked desserts

o Buffet Food

 Prepares and presents food for buffets

 Prepares and presents desserts for buffets

 Stores buffet items

• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers

• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards

• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information

• Establishes and maintains effective employee working relationships

• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled

• Attends and participates in training sessions as scheduled

• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service

• Cleans and re-sets his/her working area

• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:

o House Rules and Regulation

o Health and Safety

o Grooming

o Quality

o Hygiene and Cleanliness

• Performs related duties and special projects as assigned

Quyền lợi được hưởng

- Mức thu nhập cạnh tranh, hấp dẫn, thưởng tháng lương 13...

- Được tham gia các khóa đào tạo về nghiệp vụ nhà hàng, khách sạn, tiếng anh...

- 2 tháng thử việc nhận 100% lương và phí dịch vụ

- Các chế độ bảo hiểm (bảo hiểm y tế, bảo hiểm xã hội, bảo hiểm tai nạn...) được đóng đầy đủ theo quy định

- Bữa ăn ca và đồng phục miễn phí | Hỗ trợ phí gửi xe

- Dã ngoại hàng năm | Khám sức khỏe định kì hàng năm | Quà sinh nhật, hiếu hỉ và các dịp đặc biệt | Các hoạt động nội bộ nhân viên sôi động | Môi trường làm việc thân thiện, chuyên nghiệp, trẻ trung

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS

• Education: Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

• Experience: 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.

• Credentials: Culinary certificate a must. Advanced culinary certificate preferred.

SPECIFIC JOB KNOWLEDGE, SKILLS AND ABILITIES

• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

• Problem solving and training abilities.

Yêu cầu hồ sơ

Note: By sending your CV, you agree to giving your consent to Lotte Hotel Hanoi's collection and use of your personal information for the purpose of recruitment process the retention period can be up to 5 years after joining and leaving the company. Even if you are not hired this time, the Hotel can store your information for 1 year in the database for another job opportunity in the future.

Lưu ý: Bằng việc gửi CV, bạn đồng ý việc Khách sạn Lotte Hà Nội thu thập, lưu trữ và sử dụng thông tin cá nhân của bạn để tiến hành quy trình tuyển dụng - thời gian lưu trữ và sử dụng lên đến 5 năm sau khi gia nhập và rời công ty. Trong trường hợp không được tuyển dụng lần này, Khách sạn có thể lưu trữ hồ sơ của bạn trong thời gian 1 năm để xét tuyển cho cơ hội việc làm phù hợp khác trong tương lai.

Khu vực
Báo cáo
Khách Sạn Mường Thanh Luxury Bắc Ninh - Công Ty Cổ phần Tập Đoàn Mường Thanh
Khách Sạn Mường Thanh Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:

Tập đoàn Mường Thanh đã phát triển bền vững thành Tập đoàn kinh tế tổng hợp đa ngành hoạt động trên các lĩnh vực Đầu tư- Xây dựng- Du lịch giải trí và hiện nay Tập đoàn mở rộng sang các lĩnh vực Đào tạo, Y tế, trở thành một Tập đoàn lớn mạnh với hơn 50 khách sạn và dự án khách sạn, tạo việc làm và đời sống ổn định cho hơn 8000 lao động, hàng năm đóng góp hàng ngàn tỷ đồng cho ngân sách nhà nước. Tập đoàn Mường Thanh đã làm tốt công tác xã hội, giành một ngân quỹ rất lớn hàng chục tỷ đồng cho công tác xóa đói giảm nghèo, phát triển dân trí, phát triển tài năng cho đất nước, góp phần giải quyết việc làm, phát triển kinh tế xã hội cho đất nước và thủ đô Hà Nội.

Những nghề phổ biến tại Khách Sạn Mường Thanh

Bạn làm việc tại Khách Sạn Mường Thanh? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Khách Sạn Mường Thanh

Khách Sạn Mường Thanh

Click để đánh giá