Mô tả công việc
Tasks in the pre-opening phase
Key 1: Build a strong kitchen team:
- Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
- Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
- Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
- Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees
Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:
- Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
- Propose a list of OS&E of kitchen equipment
- Responsible to control equipment, and material received from suppliers
Key 3: Menu development
- Suggest menu following restaurant concept
- Create a seasonal menu, a special menu for a private party
Task on the opening phase
Responsibilities
- Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
- Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
- Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
- Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
- Operate kitchen equipments
- Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
- Prepare ingredients and oversee food preparation
- Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
- Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
- Provide training for new kitchen staff
Quyền lợi được hưởng
- Full benefit according to the provision of Law and State
- Competitive Salary
- Service charge
- Team building, Staff party Discount for staff members
- Slip shift allowance
- ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday
Yêu cầu công việc
Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods
Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew
Leadership skills and confidence in training the kitchen crew
Organized with a keen eye for detail
Passionate about providing exceptional standards of service
A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.
Yêu cầu hồ sơ
SOKOGROUP - Hospitality hướng tới mục tiêu mang lại trải nghiệm ẩm thực đặc biệt và giải trí cao cấp thông qua danh mục nhà hàng và quán bar. Chúng tôi đánh giá cao những trải nghiệm tốt nhất của khách hàng và cam kết duy trì các dịch vụ tốt nhất cũng như liên tục đổi mới. Chúng tôi thực hiện một cách tiếp cận khác dựa trên sự sáng tạo và tạo ra những trải nghiệm vượt quá mong đợi và với tư cách là một công ty trẻ, chúng tôi làm việc không mệt mỏi để truyền cảm hứng và tạo ra điều gì đó mới mẻ. Đầu tư liên tục vào danh mục đầu tư của chúng tôi, phát minh ra các khái niệm mới và xây dựng tinh thần đồng đội mạnh mẽ là cốt lõi kinh doanh của chúng tôi. Táo bạo và tiến bộ, chúng tôi mang đến những trải nghiệm mang tính đột phá trong ngành cho văn hóa ẩm thực và giải trí được kết nối. Đó chính là sự khác biệt của SOKOGROUP Hospitality.