Mô tả công việc
Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Yêu cầu công việc
Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
Solid knowledge in Halal menu design.
Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Quyền lợi được hưởng
Competitive Service charge & Salary
Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
Accidental insurance (24/24) and Social insurance
02 days off per week
Provided uniform, Duty meal and Transportation
Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
SOKOGROUP - Hospitality hướng tới mục tiêu mang lại trải nghiệm ẩm thực đặc biệt và giải trí cao cấp thông qua danh mục nhà hàng và quán bar. Chúng tôi đánh giá cao những trải nghiệm tốt nhất của khách hàng và cam kết duy trì các dịch vụ tốt nhất cũng như liên tục đổi mới. Chúng tôi thực hiện một cách tiếp cận khác dựa trên sự sáng tạo và tạo ra những trải nghiệm vượt quá mong đợi và với tư cách là một công ty trẻ, chúng tôi làm việc không mệt mỏi để truyền cảm hứng và tạo ra điều gì đó mới mẻ. Đầu tư liên tục vào danh mục đầu tư của chúng tôi, phát minh ra các khái niệm mới và xây dựng tinh thần đồng đội mạnh mẽ là cốt lõi kinh doanh của chúng tôi. Táo bạo và tiến bộ, chúng tôi mang đến những trải nghiệm mang tính đột phá trong ngành cho văn hóa ẩm thực và giải trí được kết nối. Đó chính là sự khác biệt của SOKOGROUP Hospitality.