Mô tả công việc
- Direct, train and monitor performance of line Cooks and Commis
- Maintain organization, cleanliness and sanitation of work areas and equipment
- To observe all Food Hygiene and Health and Safety policy
- To be aware of current food trends with regard to presentation and style and help with new menu ideas and menu design
- To ensure that all completed jobs are fully checked off before it leaves the unit
- To work closely with Sous Chef and Executive Sous Chef and other chefs at each event to ensure that the function runs smoothly
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with job details during interview
Yêu cầu công việc
- Good communication in English is a plus.
- Minimum 01 year experience in relevant positions
- Initiative, courteous, hardworking and attentive to details
Yêu cầu hồ sơ
THISKYHALL SALA nằm tại vị trí giao thông thuận lợi, tại ngã tư Mai Chí Thọ - Nguyễn Cơ Thạch dẫn vào Khu Đô Thị cao cấp Sala, đồng thời là một phần của tổ hợp thương mại - dịch vụ hiện đại bao gồm cao ốc văn phòng Thisofic và Trung tâm thương mại Thiso Mall.
THISKYHALL SALA cung cấp không gian tổ chức sự kiện sang trọng với trang thiết bị hiện đại dành riêng cho mọi loại hình sự kiện như: hội nghị, triển lãm, tiệc tiệc...cùng hệ thống dịch vụ chuyên nghiệp, theo quy chuẩn quốc gia tế & tận tâm đến từng chi tiết.