Mô tả công việc
- Lead by example and Leverage your Culinary Skills and those of your team in a healthy work environment to provide our Guests with uniquely Regent moments
- As a Market Leader in your Field, you will immerse our Guests in rich food experiences leaving lasting Impressions by bringing Regents Taste Gallery Philosophy to life on a plate
- Work closely with the respective restaurant manager and executive sous chef to plan menus, prices and promotional events for the Restaurants in order to maximize revenue-generating opportunities in line with market demands
- Daily interaction with Guests to provide a high level of bespoke Personalized Service for All Ocean Club Diners which reflect the Guests needs and Sense of Occasion
- Maintain your departments Consistency through the continuous improvement of Quality of raw and processed ingredients as well as All Relevant Costs and Expenses
- To run a Cost effective operation, maximizing product quality and profitability while maintaining Regent standards and Food Philosophy
- Create individual seasonal identities for the food in the Ocean Club and ensure that these offerings are pertinent to our Regent Guests needs
- Ensures customer satisfaction in accordance to the Regent Distinction Service Behaviours, the Strategic Brand Pillars and the respective service standards of Regent Brand
- Perform any other duties that may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Appealing remuneration including service charge as revenue (100% salary and service charge during probation period)
- 15 annual leave, 2 days off per week
- Relocation, repatriation and home leave allowance
- Accommodation, uniforms, transportation, and meals are provided
- International working environment
- Insurance as labor law
- Healthcare insurance for personnel and family
- 24/7 accident insurance
- Other benefits will be discussed during the interview
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
- Working Experience in a five-star hotel or fine dining restaurant
- Food cost of the Ocean Club kitchen
- Budget of the Ocean Club kitchen
- Competitor/ best practice knowledge
- Good comprehension of the English language
Yêu cầu hồ sơ
- Kindly send your CV to our email: recruitment.regentpq(at sign)ihg.com
- Hotline: 0919 290 709 (Brio)
Được thành lập ngày 10/10/2007, Trường Đại học Thành Tây trở thành thành viên của Tập đoàn Phenikaa - Tập đoàn Công nghệ và Công nghiệp hàng đầu tại Việt Nam. Ngày 21/11/2018, Trường chính thức mang tên Trường Đại học Phenikaa.
Với sự đầu tư của Tập đoàn Phenikaa, Trường đã và đang được tái cấu trúc toàn diện theo định hướng Đổi mới sáng tạo và nghiên cứu để cung với hệ thống liên cấp trở thành một trong ba trụ cột của Hệ sinh thái Phenikaa là Doanh nghiệp - Giáo dục - Nghiên cứu khoa học.
Trường Đại học Phenikaa có định hướng phát triển là một trường đại học không vì lợi nhuận và dựa trên triết lý giáo dục: Tôn trọng - Sáng tạo - Phản biện.
Review ĐẠI HỌC PHENIKAA
Điều kiện làm việc tốt với ít căng thẳng. Cơ sở hạ tầng tốt (GL)
Môi trường làm việc không tốt cho những người tài giỏi (GL)