Mô tả công việc
- Prepare the daily cost report distributing to all related departments.
- Record transferring of food and beverage between outlets and departments.
- Obtain the quotation price of market list from suppliers and prepare the price quote report to select the best price offered supplier in each categories.
- Perform monthly beverage physical inventory count.
- Witness the disposal of approved beverage spoilage and record to the proper accounting code.
- Allocate food cost from main kitchen to all cost sharing restaurants.
- Prepare menu engineering report.
- Review slow moving and dead stock report.
- Prepare the wine consignment reconciliation (if any).
- Prepare monthly cost analysis report.
- Perform the beverage spot check on the regular basis.
- Perform semi-annually OE and linen physical inventory count. Prepare the inventory result report and compare the result with the breakage and loss report from Stewarding.
- Perform cost and inventory related accounts monthly reconciliation and any account assigned by Supervisors.
- Performs other related duties and special projects as maybe assigned by the immediately superior.
- Complies with hotel’s rules and regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary
- Participating social insurance, health insurance and unemployment insurance at the contracted salary
- Enjoy monthly service fee with high rate
- Be rewarded on holidays, New Year, and special occasions of the year
- 13th month salary bonus according to revenue
- Participating in periodic team bonding activities
- Develop career in a dynamic and professional international working environment
Yêu cầu công việc
- A Bachelor’s degree in Business Management preferably specializing in Finance or Accounting Management
Work Experience
- Experiences in similar role at luxury hotels/resort
Technical Skills
- Competent computing skills (e.g. Microsoft Office)
Yêu cầu hồ sơ
Attach latest CV with title [Position] - [Full name]
Le Fruit Store là hệ thống cửa hàng phân phối sản phẩm sạch thân thiện với người dùng.Theo đuổi sự nghiệp phát triển bền vững vì một môi trường ẩm thực và đồ uống có lợi cho sức khỏe.
Là một doanh nghiệp có trách nhiệm, chúng tôi hiểu rằng chúng tôi đóng vai trò hàng đầu trong ngành ẩm thực và đồ uống, hướng đến phát triển bền vững hơn. Chúng tôi cũng tin rằng phát triển bền vững là con đường tự nhiên cho tương lai lâu bền của doanh nghiệp chúng tôi. Điều này là tâm nguyện của chúng tôi được thể hiện trong Tầm Nhìn và định hướng Chiến Lược.
Chúng tôi nỗ lực không ngừng vì sự phát triển doanh nghiệp với sự công tâm và lòng chính trực để tạo ra những sản phẩm thơm ngon, bền vững.
'Phát triển có trách nhiệm là thành công chung', Jean-Luc Voisin chia sẻ. Mục tiêu của chúng tôi là tạo nên thành công và chia sẻ thành công cùng với nông dân, nhân viên và cộng đồng.